Нестандартний ярмарок цими вихідними відбудеться в Ужгороді

Нестандартний ярмарок цими вихідними відбудеться в Ужгороді
Ярмарок, де не тільки можна придбати оригінальні сувеніри ручної роботи та смаколики, але й у затишній та дружній атмосфері посмакувати кавою, поспілкуватися з цікавими людьми та ще й виграти подарунки! Саме такий цікавий захід триватиме з п'ятниці по неділю в Ужгороді.

 

ДЕ: вул. Митрака, 11 \ 4 (навпроти Будинку побуту).

КОЛИ: 8-9-10 листопада (п'ятниця, субота, неділя) з 10.00 ранку і до останнього гостя.

На благодійний ярмарок запрошують представники соціального проєкту "Золоті серця Закарпаття". Благодійна складова заходу передує великій мрії його організаторів – створити в Ужгороді кондитерську, де зможуть працювати люди з ментальною інвалідністю - синдромом Дауна та аутизмом. Для запуску роботи такого закладу "Золоті серця" потребують чималих коштів, тож зароблятимуть їх тим, що їм добре вдається - солодощами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особливі ласощі для доброї справи: В Ужгороді продають пряники, щоб збудувати інклюзивну кондитерську

До ярмарку долучаться не тільки кондитери. Як обіцяють організатори, крім солодощів, на ярмарку будуть представлені вироби ручної роботи: посуд, свічки, декоровані сирні дошки тощо.

Також ви можете долучитися до збору коштів на облаштування кондитерської в будь-який інший час. Для цього варто придбати смачні пряники або ж відмовитися від чашки кави на користь проєкту й підтримати їх фінансово. 

Картка Приват Банку: 4149 4390 1710 7883 (Отримувач Тетяна Лендєл).

Для замовлення телефонуйте за номером 0959368500, а якщо хочете завітати у гості, то адреса майбутньої кондитерської в Ужгороді - вул. Митрака, 11\4 (ліворуч від будинку побуту) – там і відбудеться ярмарок.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів