Фізичний факультет УжНУ обрав Міс та Містера підрозділу (ФОТО)

Фізичний факультет УжНУ обрав Міс та Містера підрозділу (ФОТО)
Краса врятує світ. Саме цьому правилу довіряють студенти УжНУ, тому щорічно майже кожен підрозділ вишу відзначає День першокурсника у форматі «Міс та Містер факультету». Цьогоріч винятком не став і фізичний факультет – за почесний титул тут боролося 5 пар.

 

Іван Граб та Олександр Олень

Іван Граб та Олександр Олень

Святкування знаменного дня розпочалося із виступу симфонічного оркестру Ужгородської дитячої школи мистецтв. Відтак уже традиційні ведучі, випускники фізфаку Олександр Олень та Іван Граб запросили до слова декана факультету Володимира Лазура.

Володимир Лазур

Володимир Лазур

«Шановні гості та колег, мені приємно відкривати одне з найвеличніших свят фізичного факультету. Насамперед хочу відзначити, що цього року нам дуже пощастило з першокурсниками, оскільки я неодноразово чув від колег, що ці молоді люди неймовірно талановиті. Я бажаю вам добра і процвітання, долати вершини фізичної науки, нехай роки навчання у стінах альма-матер будуть насиченими та приємними», – з такими теплими словами звернувся Володимир Юрійович  до першокурсників. Не забув декан привітати присутніх і з 74-ю річницею університету та нагородив грамотами студентів-активістів.

Після вітальних слів усі, затамувавши подих, спостерігали за першим виходом учасників «Представлення». Допоки конкурсанти готувалися вражати гостей свята танцювальними номерами, сцену запалювали учениця професійної школи східних танців «Хабіба» Анастасія Глеба, команди КВН «Парафізики», «Молоді вовчиці», «2 гігабайти».

Найбільше вразив присутніх останній вихід «Вечірній», адже грація і краса кожного з учасників та учасниць не могла не привертати до себе увагу. Поки почесне журі перебувало в нарадчій кімнаті, гості спостерігали за танцем студенток 2-го курсу і насолоджувалися байкою-сповіддю «Небесний рейтинг» (авторка – студентка фізичного факультету Юлія Микитюк) у виконанні студентки 2 курсу Валерії Фонтош.

Марина Булгакова та Роман Копитчак

Марина Булгакова та Роман Копитчак

Найочікуваніший момент свята був дуже хвилюючим, адже кожен мріяв здобути найголовніший титул.

Отож «Міс глядацьких симпатій» стала Аліна Лемко, а «Містером глядацьких симпатій» – Роман Копитчак, вони ж нагороджені в номінаціях «Міс і Містер фото». «Містером мужність» став Олександр Бокотей, «Містер галантність» – Андрій Старцев, «Містер посмішка» – Андрій Іпатов, «Містер загадковість» – Микола Скіра. «Міс грація» – Марина Булгакова, «Міс ніжність» – Анастасія Фільварок, «Міс чарівність» – Таїсія Третьякова, «Міс привабливість» – Вікторія Ілик.

Титул «Містер фізичного факультету 2019» здобув Роман Копитчак, а «Міс фізичного факультету -2019» стала Марина Булгакова.

 

Вікторія Кенідра,

фото Юрія Янтолика

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів