Як облаштувати інтер'єр пивного бару-магазину

Як облаштувати інтер'єр пивного бару-магазину
Пивний ресторан – це не завжди темний та тісний зал. Надихнувшись цікавими європейськими проектами, можна створити унікальний заклад, де в одному приміщенні буде сполучатися і бар, і магазин, и пивоварня. Концепція такого бару ідеально співвідноситься зі смаком пива власного виробництва.

 

 Створення інтер'єру такого пивного бару-магазину потребує участі кваліфікованих спеціалістів. Необхідно продумати комфортні умови для покупців, що хочуть взяти напій та закуски з собою, а також затишні куточки для тих відвідувачів, що вирішили скуштувати пиво одразу в барі-магазині та провести час в компанії друзів. Допоможуть в реалізації задуму спеціалісти студії Partner Design, за плечима яких безліч успішних проектів комерційних приміщень. Більше інформації та робоче портфоліо можна знайти за посиланням https://partner-design.com.ua/ua/duzayn-interery/dizayn-magazinu/.

Ідеї для дизайну інтер'єру пивного бару-магазину

Більшість власників пивних барів та магазинчиків за основу для дизайну беруть інтер'єри популярних європейських пивних ресторанів: німецьких або чеських бірхаузів, англійських та ірландських пабів. Подібна концепція, незважаючи на очевидність, завжди буде користуватися підвищеним попитом у відвідувачів: адже такий інтер'єр дозволить зануритися в атмосферу європейського відпочинку, не залишаючи при цьому рідне місто.

Зонування простору

Оскільки бар-магазин із власною пивоварнею розрахований на дві категорії відвідувачів – тих, хто приходить лише придбати напій, та гостей, які обирають заклад для дружніх посиденьок, логічно буде розділити приміщення на дві зони.

Зробити це можна, використавши фізичні елементи зонування, або візуально відокремити зону для відпочинку, використавши для її оздоблення іншу кольорову гаму та меблі. Фізично розділити простір без будування стін можна, використавши в якості перегородки високі стелажі і розташувавши на полицях оригінальні пляшки з пивом, невеличкі бочки, пивні фляги, кружки чи інший тематичний декор.

Створення затишної атмосфери та настрою

При оформленні приміщення варто використовувати природні матеріали, аби підкреслити натуральність крафтового пива. Гармонійно буде виглядати цегляна кладка, дерево в оформленні стін, підлоги та меблів, каміння на стінах чи підлозі.

Для створення атмосфери відпочинку освітлення краще зробити приглушеним, особливо над столиками в барній зоні. Меблі пропонуємо обрати масивні та приземкуваті – столи з необробленої деревини та дивани чи стільці з металевими ніжками і обшивкою з цупкої тканини. Актуальними будуть екрани для трансляції спортивних змагань у зоні відпочинку.

Традиційну концепцію пивного бару-магазину можна з легкістю доповнити оригінальними елементами. До такого дизайну інтер'єру ідеально підійде гаражна тема, образ морської каюти, музичної студії тощо. Щоб уникнути похмурості в дизайні інтер'єру, приглушене освітлення та темну кольорову гаму варто урівноважити світлими відтінками в оздобленні. Щоб візуально розширити простір, за барною стійкою та за полицями можна розмістити дзеркальне панно.

Ще більше ідей для створення стильного інтер'єру пивного бару-магазину вам підкажуть спеціалісти з дизайну.

 

07 листопада 2019р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів