Нова об'їзна та нормальні туалети: які зміни слід чекати на закарпатських КПП (ВІДЕО)

Нова об'їзна та нормальні туалети: які зміни слід чекати на закарпатських КПП (ВІДЕО)
Голова ДМС України Максим Нефьодов 6 листопада провів брифінг для журналістів.

 

За його словами, державна митна служба упродовж наступного року капітально відремонтує 16 пунктів пропуску. На це планується витратити 488 мільйонів гривень. Найближчими роками, стверджує він, в Україні відремонтують та побудують низку пунктів пропуску.

Головний митник спрогнозував, що роботи щодо 12 пунктів пропусків будуть завершені до кінця наступного року.

“Це більшість із усіх, які є, вони не включають лише будівництво нових, зокрема Шегині і Краковець, тому що там справді будівництво нового пункту пропуску”, – додав він, зауваживши, що роботи щодо ще чотирьох об’єктів заплановано завершити до кінця 2021 і до кінця 2022 року – на Закарпатті й у Львові.

Щодо об’єктів інфраструктури КПП "Ужгород", "Лужанка", "Бачівськ", "Ягодин”" та низки інших є також проєкти капітального ремонту.

Суттєва реконструкція очікує на КПП "Ужгород". Тут робитимуть нову об’їзну дорогу, у планах – інтерконект зі словацькою стороною, а також збудують склад для вилученого майна.

Також посадовець запевнив, що й туалети на пунктах пропусків будуть приведені у відповідність до норм. Бо, мовляв, щодня отримує жахливі світлини вбиралень з чопського КПП.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів