Чемпіонат Закарпаття серед ветеранів 40+: першим фіналістом стали виноградівці

Чемпіонат Закарпаття серед ветеранів 40+: першим фіналістом стали виноградівці
У непростому протистоянні в серії пенальті «Севлюш» здолав мукачівців.

 

«Карпати» (Мукачево) – «Севлюш» (Виноградів) – 2:4 (1:1, за пенальті 1:3)

Голи: Мирослав Бундаш, 10 – Степан Гевді, 25+.

Післясатчеві пенальті: Олександр Когутич (-), Мирослав Бундаш (-), Віктор гей (-), Василь Варга (+) – Степан Гевді (+), Сергій Чейпеш (+), Максим Козирьов (+).

Як повідомив голова комітету ветеранів ФФЗ Василь Козик, матч видався цікавим і напруженим. Спочатку рахунок відкрили мукачівці. У їх складі виділялися воротар Михайло Янкович, який у кількох епізодах урятував команду, Василь Маринець, Василь Варга, Мирослав Бундаш. Саме останній на 10 хв. вийшов сам на сам із голкіпером суперника й відкрив рахунок. Однак «Карпати» в недозволений спосіб на 25 хв. зупинили В’ячеслава Бобіту, який рвався до воріт мукачівців. У підсумку Степан Гевді реалізував пенальті. Добру гру показали також Сергій Чейпеш, Максим Козирьов. Та надалі спроби команд вийти вперед не увінчалися успіхом. Отож серія стандартних ударів.

Виноградівці свої «постріли» реалізували, а в їх суперника Мирослав Бундаш схибив, а удари Олександра Когутича й Віктора Гея парирував Віталій Гринишин. Отож «Севлюш» у фіналі. Переможець названої пари зіграє з «Ветераном» із Тячева або з «Ветераном» із Ужгородського району, які зійдуться в очному поєдинку завтра.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів