На Закарпатті онлайн-платежі за газ зросли майже на 40%

На Закарпатті онлайн-платежі за газ зросли майже на 40%
З початку року майже 32 тисячі платежів за газ клієнти "Закарпатгаз Збуту" провели за допомогою онлайн-сервісів. Це майже на 40% більше у порівнянні з січнем-жовтнем минулого року.

 

«Тенденція до зростання популярності онлайн-оплат зберігається. Наприклад, за жовтень їх на 1000 більше, аніж за вересень. І це легко пояснити, адже це зручно: споживачу не треба йти у відділення банку чи до терміналу й витрачати свій час. Сучасний світ вимагає швидкості та простоти рішень. Тож, враховуємо потреби клієнтів», — зазначила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

За допомогою онлайн-платежів у жовтні були сплачені рахунки за газ на 2 млн грн. Одним із найпопулярніших та зручних сервісів є "Особистий кабінет" на сайті 104.ua.

У «Особистому кабінеті», окрім уже зазначеного, можна передати показання лічильника, подивитися історію своїх розрахунків, завантажити рахунок, дізнатися актуальну ціну на газ, звернутися до фахівців газової компанії з питанням. Існують й інші можливості. Наприклад, з 15 жовтня майже 1800 закарпатців, які взяли участь в акції «Моя енергонезалежність», мають можливість управляти газовим запасом саме через «Особистий кабінет».

 

Прес-служба ТОВ «Закарпатгаз Збут»

 

08 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів