Хустські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

Хустські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка
Учора, 9  листопада, о 15:25 год,  до поліції Хустського відділу надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що з сусіднього будинку вийшов чоловік та повідомив, що він скоїв вбивство. 

 

За вказаною адресою виїхали працівники слідчо-оперативної  групи та працівники групи реагування патрульної поліції. На місці події правоохоронці затримали 32-річного місцевого мешканця. У квартирі, де проживає хустянин, поліція  виявила  тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Загиблим виявився 59-річний мешканець району, який винаймав житло.

У ході слідчих дій поліцейські встановили попередні обставини вбивства. Під час спільного розпиття  спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, в ході якої господар помешкання наніс  смертельний удар ножем в шию квартиранту.

Поліцейські  затримали хустянина в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Знаряддя злочину - ніж, вилучено. 

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Наразі вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів