«Карпати» грають внічию в драматичному поєдинку з «Реалом»

«Карпати» грають внічию в драматичному поєдинку з «Реалом»
Напруженим і драматичним вийшов поєдинок 6-го туру чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі в якому ужгородські «Карпати» гостювали в Миколаєві, де 15 листопада зіграли з одним із конкурентів у боротьбі за комплект нагород – місцевим «Реалом».

 

Початок був за господарками, які повели в рахунку, та далі, ужгородки зуміли зрівняти рахунок і перше половина зустрічі завершилася – 13:13.

Початок другого періоду вже був за «карпатівками», які зуміли вийти вперед і створили гандикап у чотири м’ячі, та вже ближче до завершення реалістки зуміли переломити хід поєдинку і навіть вийшли вперед 26:24. Та наші дівчата зуміли зібратися й завдяки неймовірній грі воротаря, яка відбила семиметровий кидок зрівняли рахунок, і, навіть могли вирвати перемогу. Однак, арбітр ще до кидка нашої гандболістки  дав свисток про зупинку гри і взяття воріт відмінив.

Про напруженість поєдинку свідчить і той факт, що на 58-й хвилині гри було обопільне вилучення в складах обох команд. Тож бойова нічия – 26:26.

І вже завтра команди проведуть другий матч цього туру, який розпочнеться об 11:00 годин в суботу,  16 листопада

Тож станом на сьогодні наша команда з 15-ма очками в активі продовжує займати другу сходинку в турнірній таблиці, 14- в херсонської «Дніпрянки», 13-ть в «Реала», ТНУ ДЮСШ 21 – 4 бали, а з 0 на шостій сходинці столичний «Спартак». Лідирує ж чинний чемпіон – львівська «Галичанка» - 16 очок.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів