На Воловеччині в ДТП зіштовхнулися два "бусики" – є потерпілі (ФОТО)

На Воловеччині в ДТП зіштовхнулися два "бусики" – є потерпілі (ФОТО)
У селі Верхні Ворота Воловецького району водій автомобіля «Opel» не впорався з керуванням і зіткнувся з припаркованим автомобілем, позаду якого перебував чоловік. Травмованого пішохода та пасажирів «Opel» доставлено до місцевої лікарні. За фактом автопригоди розпочато слідство.

 

Сьогодні, 17 листопада, близько 7:00 год, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими у селі Верхні Ворота Воловецького району.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що 40-річний водій автомобіля «Opel», мешканець Львівщини, рухаючись правою стороною дороги, не врахував дорожньої обстановки і зіткнувся з припаркованим автомобілем «MERCEDES Sprinter».

Внаслідок удару, постраждав мешканець Міжгірського району, який у той момент перебував позаду припаркованого автомобіля. 41-річного потерпілого госпіталізовано у реанімаційне відділення місцевої лікарні. Шестеро пасажирів «Opel», серед яких чотири дитини віком від 7 до 15 років, також доставлені до місцевої медустанови. Загрози їхньому життю нема.

Водія, який допустив зіткнення, освідчено. За висновками лікарів чоловік за кермом був тверезий.

Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди. Попередня правова кваліфікація - стаття 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими).

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів