В Ужгороді шукають хлопців, які нанесли графіті-написи з рекламою наркоканалів (ВІДЕО)

В Ужгороді шукають хлопців, які нанесли графіті-написи з рекламою наркоканалів (ВІДЕО)
Ужгород заполонила реклама каналів продажу наркотиків у соцмережах. Графіті на фасадах будівель, зупинках, тротуарах тощо - це ті міста, де найбільше ужгородці зустрічають рекламу.

 

Одним із таких місць стала і нова зупинка на Митній.

Сайт міста Ужгород звернувся до керівництва компанії, щоб дізнатись як вони відреагували на надпис і чи повідомили поліцію.

"Ми отримали звернення на номер нашої компанії, в якому свідомий житель міста повідомив, що на фасаді зупинки з’явилися нанесені фарбою надписи.

Наші працівники переглянули записи із камер відеоспостереження та відшукали момент, коли саме це відбулося.

Одразу після виявлення зазначеного факту було подано відповідне звернення до поліції та надано відеодокази (дата звернення 02.11.2019)" - розповів 0312 керівник Ужнет Роберт Берцик.

На відео видно, як два молодики рекламують канал, де продаються наркотики і зробивши справу фотографують результат.

Нещодавно в Ужгороді накрили групу неповнолітніх осіб, які займались рекламою та продажем наркотиків у мережі. Вони тісно працювали з 20-річним ужгородцем, який також розповсюджував наркотики.

Відомо, що в Ужгороді відбулось судове засідання, на якому було обрано запобіжний захід тримання під вартою із можливістю внесення застави у 70 тис грн. На суді за хлопця поручився тренер та депутат міськради.

У поліції ж кажуть, що в Ужгороді залишились ще не викриті наркоканали.

0312

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Дохтор 2019-11-18 / 16:44:56

    Якби влада сама б не кайфувала то наркобізнес прикрили б . Бездіяльність поліції це злочин - наркоманія в місті перейшла всі межі. Де громадськість чи то пак активісти - курять?