Круті можливості для зацікавлених: студент УжНУ про навчання у Newbold College of Higher Education

Круті можливості для зацікавлених: студент УжНУ про навчання у Newbold College of Higher Education
Студент ІІІ курсу факультету історії та міжнародних відносин УжНУ спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Ян Біляк з 4 по 28 липня перебував у Великій Британії, де навчався в коледжі «Newbold College of Higher Education» у рамках програми «Newbold Summer School».

 

Коледж розташований поблизу Лондона у маленькому містечку Bracknell. Школа охоплює велику площу і розміщує все, що потрібно для студентського життя, харчування та навчання: безпосередньо коледж, спальні кімнати, футбольне поле, спортзал, бібліотека, кухня, їдальня тощо. За словами Яна, у коледжі передбачено триразове харчування.

Newbold College of Higher Education є звичайним освітнім закладом, де вивчають такі спеціальності, як бізнес, маркетинг, менеджмент. Програма, за якою навчався Ян, дещо відрізняється від стандартного навчання в коледжі. Вона розроблена спеціально для студентів-іноземців, що прагнуть покращити англійську, поспілкуватися з носіями мови та здобути новий досвід.

Залежно від рівня знання англійської мови, студентів розподіляють у різні класи. Окрім уроків коледж пропонує багато занять соціального спрямування, а також екскурсії до Лондона, Оксфорда тощо. У вільний час повнолітні студенти із задоволенням гуляють містечком, в якому розташований коледж.

Таке навчання є платним. За літній період передбачено 3 терміни навчання, кожен з яких триває 10 днів. Проте при бажанні можна обрати одразу 3 періоди, як і вчинив Ян.

Про власний досвід навчання в коледжі Ян відгукується дуже позитивно, а також відзначає високий рівень підготовки на рідному факультеті історії та міжнародних відносин УжНУ, завдячуючи якому він не відчував проблем під час навчання та спілкування з іноземцями. Окрему вдячність студент висловлює Наталії Юріївні Тодоровій, завдяки лекційним та практичним заняттям якої здобув достатню базу англійської мови, і під час проходження програми лише вдосконалював її.

Загалом такі програми – це чудова можливість покращити англійську, відвідати Велику Британію, а також знайти друзів-іноземців! Тож не впускайте можливість!

За інформацією доц. ФІМВ Михайла Шелемби

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів