В УжНУ відбувся традиційний "Ярмарок вакансій"

В УжНУ відбувся традиційний "Ярмарок вакансій"
Цього разу роботодавців та пропозицій утричі більше, ніж торік.

 

Заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак звернувся насамперед до студентів: «Такі «ярмарки» постійно проводимо разом з університетом і службою зайнятості. Тут ви можете знайти не просто роботу, а ту, яка допоможе вам розвиватися. І найголовніше – щоб ви розуміли, для чого практично потрібні знання, які здобуваєте в університеті, тоді ви будете успішними в професії. Університет постійно дбає, аби випускники потрапляли до найкращих роботодавців, не змушені були виїздити за кордон».

Олександр Павлович подякував керівникам вишу, а також роботодавцям за старання зацікавити студентів. Додав, що минулого тижня в Ужгороді відбувся один із круглих столів, де наголошувалося на необхідності якомога більш ранньої професійної орієнтації. Директор Ужгородського міського зайнятості Сергій Олексіюк у вітальному слові теж відзначив, що університет постійно намагається залучити роботодавців, аби випускники мали достойну роботу.

Студенти активно спілкувалися з учасниками «Ярмарку вакансій», цікавилися умовами роботи, можливими преференціями, соціальними пакетами, кар’єрним зростанням тощо.

 

Джерело: пресслужба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів