Новий рік 2020 в Ужгороді. У скільки обійдеться святкування в ресторані? (ЦІНИ)

Новий рік 2020 в Ужгороді. У скільки обійдеться святкування в ресторані? (ЦІНИ)
Ви теж незчулися, як швидко пролетів час і з "давай після вихідних" ми стали говорити "давай після Нового року"? Ми – так. Однак хай як швидко летить час, це не привід сумувати. Пора налаштовуватися на новорічну атмосферу. Тому ми в Uzhgorod.net.ua зібрали для вас пропозиції від ужгородських ресторанів на святкування Нового року та новорічних корпоративів. Цікаво?

 

Зазначимо зразу, що у більшості ресторанів цінова політика та пропозиції приблизно однакові. У вартість входить: святкове меню, алкоголь, розважальна програма. Втім, давайте трохи детальніше.

GRANT

Найбюджетнішу пропозицію з тих, що ми взяли до уваги, пропонує ресторан GRANT. Тут вартість новорічного корпоратива обійдеться від 550 гривень. У вартість входить святкове меню, алкоголь та жива музика на 3 години. Алкоголь тут дозволяють приносити свій. У разі необхідності, святкування можна продовжити за окрему плату.

А от Новий рік у Гранді не святкуватимуть, тож для цього доведеться пошукати інше місце.

ЧАРДА

Остаточну ціну за новорічну ніч тут поки назвати не готові, бо працюють над розробкою меню та програмою. А от на корпоративи ужгородці уже активно бронюють столики, тож вільних дат не надто багато – все залежить від кількості гостей. 

Так, меню ви формуєте самостійно і обійдеться воно щонайменше у 650 гривень. Однак, як зазначають у ресторані, гостей у виборі не обмежують, тому вартість може змінюватися залежно від обраного меню, у вартість якого входить і алкоголь. Крім того, пропонують доплатити 150 гривень за святкову програму з ведучим, музикою та фотографом.

EMIGRAND

В ресторані попарт готелю Емігранд вільні місця для новорічних корпоративів залишилися вже ближче до самого Нового року – на останні тижні грудня. Банкетне меню тут обійдеться від 650 гривень, його гості складають самостійно і від цього ціна може змінюватися. Алкоголь входить у вартість меню, однак у разі чого його можна добрати на барі. Ще 120 гривень просять за святкову програму, до якої входять послуги ведучого, діджея, фотографа, а ще гостей порадують святковою фотозоною.

Відсвяткувати Новий рік у Емігранді обійдеться у 2300 гривень: це смачне меню з закусками, гарячими та основними стравами, десертом та алкоголем.

КІЛІКІЯ

У Кілікії ціна меню на новорічний корпоратив також стартує від 650 гривень. Також 30 гривень тут потрібно доплатити за обслуговування, а за програму додайте ще 50. Алкоголь сюди можна приносити свій.

Новорічна програма крім меню включає послуги ведучого та діджея та обійдеться у 2200 гривень.

КАМЕЛОТ

Меню для корпоративів тут так само пропонують скомпонувати гостям самостійно. Його вартість стартує від 650 гривень, середня ціна вийде 800. У вартість входить і алкоголь, однак в разі потреби його можна частково принести з собою. А от якщо корпоратив замовляє компанія від 20 чоловік, то алкоголь дозволяють повністю купувати самим. У вартості так само святкова програма з розвагами від ведучого.

Новорічна ніч у Кілікії обійдеться у 3000 гривень. За ці гроші гостей порадують смачними стравами та алкоголем, конкурсами та іншими розвагами й подарунками від ведучого, живою музикою. Також на святі буде працювати фотограф, буде й фотозона. Ну а на додачу відвідувачів порадують феєрверком.

ВЕНЕЦІЯ

Корпоратив у ресторані Венеція Уж обійдеться у 800 гривень за меню з алкоголем. Ведучого і музику тут не пропонують. Новорічну ніч також не святкуватимуть.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів