На підприємстві у Виноградові вилучили наркотики та комп`ютерне обладнання

На підприємстві у Виноградові вилучили наркотики та комп`ютерне обладнання
Співробітники Головного управління Національної поліції Закарпаття проводять розслідування за фактом збуту наркотичних речовин у м.Виноградів та незаконному підключенню до лінії електромережі комп’ютерного устаткування

 

Під час слідчих дій з підвального складського приміщення поліцейські вилучили суху подрібнену речовину темно-зеленого кольору, ймовірно, марихуану, вагою близько 5 кг. Наркотичний засіб був розфасований у полімерні вакуумні пакети. Окрім цього, правоохоронці виявили близько 20 грамів кристалічної порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін та цифрові ваги, які зберігали з метою збуту.

Також під час огляду складського підвального приміщення поліція вилучила 211 одиниць комп`ютерного устаткування, яке знаходилось у робочому стані та було, імовірно, незаконно підключено до електромережі. Ціль застосування обладнання наразі перевіряється правоохоронцями.

За обома фактами у поліції проводять перевірку. Щодо незаконного збуту наркотичних засобів, що передбачено ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України розпочато слідство. За незаконне підключення устаткування до лінії електромережі – вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

29-річного виноградівця, якого обґрунтовано підозрюють у злочині, затримано у порядку ст.208 КПК України. Чоловік перебуває під вартою. Щодо інших учасників групи, які причетні до вчиненого, поліція вживає заходи відносно їх розшуку та затримання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів