Жіноча шпаргалка: стильні й модні зачіски для жінок зрілого віку

Жіноча шпаргалка: стильні й модні зачіски для жінок зрілого віку
Не забувайте, що доглянуте волосся відіграє важливу роль у всьому образі.

 

Багатошарова зачіска з локонами

Якщо у вас коротке волосся, то ви дещо обмежені у варіантах вибору зачіски, але це не привід відмовитися від локонів. Щоб зробити таку укладку, необхідно вимити і висушити волосся феном і накрутити його за допомогою щипців для завивки волосся. Акуратно укладіть їх у потрібному вам напрямку, зафіксуйте лаком і — вуаля! — ваша шикарна голлівудська зачіска готова!

Зачіска з косою

Завдяки широкому вибору зачісок із кіс є можливість обрати не лише повсякденну укладку, але й таку, яка підійде для урочистого заходу. Зачіска з косою збере навіть неслухняне волосся і надасть образу романтичності, жіночності й легкості.

Зачіска з локонами

Зробити голлівудські локони не так уже й складно. Для цього накрутіть волосся за допомогою щипців для завивки в різних напрямках, акуратно розчешіть його гребінцем і зафіксуйте лаком.

Стильна зачіска з проділом

Привабливість косого проділу полягає в тому, що його можна використовувати в будь-якому стилі. Ви можете експериментувати і щодня виглядати по-новому. Волосся можна розділити рівно, а можна дозволити йому лягти природним чином. Прямий проділ надає більш суворого вигляду, у той час як косий проділ забезпечує будь-якій зачісці більше динаміки, легкості і руху. Крім того, така зачіска чудово подає риси обличчя, приховує недоліки і підкреслює переваги.

Хвиляста зачіска

Хвиляста зачіска є безумовним фаворитом серед жінок будь-якого віку, адже вона підійде як на щодень, так і для важливих заходів і зустрічей. Хвилясте волосся є елементом жіночності і привабливості.

Зачіска "пучок"

Зачіска "пучок" є популярною протягом багатьох десятиліть. Вона має неймовірний попит серед жінок будь-якого віку завдяки своїй універсальності і простоті.

Ukr.Media

 

 

20 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів