В Ужгороді запрацювала мобільна група реагування на вчинення домашнього насильства 

В Ужгороді запрацювала мобільна група реагування на вчинення домашнього насильства 
Поліція обіцяє оперативно реагувати на виклики, пов’язані з фактами домашнього насилля, інформує поліція Закарпатської області.

 

У склад групи увійшли дільничні офіцери поліції, працівники ювенальної превенції та Управління патрульної поліції області.Мобільна група працюватиме в цілодобовому режимі та реагуватиме на всі виклики, пов’язані з домашнім насильством, що надходять на лінію «102».

Основним завданням групи – є реагування на всі факти домашнього насильства в місті Ужгород, проведення  профілактичної роботи з особами, що вчиняють домашнє насильство та  надання допомоги тим, відносно кого воно вчинялось. До роботи залучатимуться також  соціальні служби та працівники відлілу освіти міської ради. Поліцейські закликають громадян  не замовчувати про факти домашнього насильства та повідомляти  про них до поліції.

Якщо ви стали жертвою чи свідком вчинення домашнього насильства, неодмінно телефонуйте на лінію «102» або на безкоштовну національну «гарячу лінію» з протидії  домашньому насильству за номером 116-123 (цілодобово).

 

 

20 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів