В Ужгороді відбувся семінар-тренінг "Успішна жінка Закарпаття"

В Ужгороді відбувся семінар-тренінг "Успішна жінка Закарпаття"
Захід був покликаний сприяти самореалізації жінок та дівчат, ознайомити їх з навичками жіночого тайм-менеджменту, протидією дискримінації за ознакою статі та розширенням участі жінок у формуванні культури миру.

 

З вітальним словом до учасниць заходу звернулася заступник голови ОДА Ольга Травіна.

– Жінки-керівники, управлінці, політики – участь жінок у процесі прийняття рішень зростає. Ми щоразу пишаємося досягненнями лідерок, яким вдається поєднувати свою кар’єру з особистим життям, – сказала Ольга Валеріївна. –  Тому настанови, що жінка має менше можливостей до розвитку особистості та будування кар’єри у порівнянні з чоловіками нині вже не такі актуальні. І, вважаю, що вплив гендерних стереотипів не повинен стримувати нас на шляху до самореалізації.

Хто така успішна жінка у ХХІ столітті розповів Василь Савчин, тренінг на тему «Сучасний тайм-менеджмент успішної жінки» провела Тетяна Бутурлакіна, про жінок у Національній поліції, гендерні стереотипи та бар’єри вела мову Тетяна Щерба. Розглянули учасниці семінару й питання забезпечення прав жінок та дівчат, гендерної рівності в Україні у політичній та бізнесовій діяльності. Завершився семінар-тренінг вікториною, підведенням підсумків та неформальним спілкуванням учасниць.

Прес-служба ОДА

 

21 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів