Футзал в Ужгороді: у всіх лігах формуються лідери

Футзал в Ужгороді: у всіх лігах формуються лідери
15 - 18 листопада відбулися матчі другого туру Ужгородської футзальної ліги. 16 листопада були зіграні всі матчі 2-го туру суперліги.

 

Задала ритм цього дня гра між двома лідерами минулорічного чемпіонату – «Ужнетом» та «Медеєю». Обидві команди розраховували лише на 3 очки, тому на майданчику «Зінедіна» точилася безкомпромісна боротьба. Все вирішилося у першому таймі. «Ужнет» скористався помилками суперника і забив у перші 15 хвилин 3 голи (один зі стандарту). «Медея» не перестала грати за такого рахунку і один гол відіграла. Була можливість забити і більше, але Владислав Хмельовський демонстрував класну гру. На жаль, у другому таймі футзалістам «Медеї» заважали грати емоції, через що отримали 2 непотрібних вилучення. Після цього гра срібного призера розладилася, а «Ужнет», навпаки, закріпив перевагу ще одним голом. У підсумку – 4:1 на користь минулорічних чемпіонів. 

Інші матчі були не менш цікавими. «Патріот» доволі неочікувано впевнено розібрався з «Вопаком». Вони забили 5 голів у ворота суперника і не пропустили жодного – ефектна перемога.

Свою другу перемогу поспіль здобув «Беркут». У грі з «Юніповим» їх  лідер Дмитро Рацин у першому таймі зробив хет-трик і це був серйозний заділ для перемоги. У другому «Юніпов» хоч і відіграв один гол, але на більше не спромоглися. Наприкінці матчу команди ще обмінялися голами, що тільки закріпило перемогу мукачівців 6:3.

Яскравим вийшов і матч між «Ужом» і «Худльовим». Володарі Кубка Ужгорода швидко забили 2 голи і вели весь перший тайм 2:1, але у другому пропустили три. А відігратися не змогли – друга поспіль їх поразка. «Уж» – «Худльово» 3:4.

У Вищій лізі продовжує громити своїх суперників «Чокі». Цей футзальний колектив у другому поспільматчі забив 9 голів. На цей раз «Дюшесу». Щоправда, і пропустили чимало – 7. Хто бачив ту перестрілку – не пожалів. Рахунок 7:9. Гра дійсно стала прикрасою туру і дозволила «Чокі» очолити турнірну таблицю з рекордними 18-ма голами.

Стільки ж, 9, забив у одній грі і «Тімвір». Вони у ефектному стилі здобули свої перші очки – перемогли «Штурм» з рахунком 2:9 . Здобув свою першу перемогу і «Епіцентр». Вони впевнено розібралися із «Кам’яницею» - 2:6.  На цих вихідних повністю тур у Вищій лізі не закрито. Гру «Трактор» – «Коритняни», як ми вже повідомляли, перенесли на інший день. 

У Першій лізі було не менш цікаво. Порадувала своїх прихильників «Зіна». Вона забила аж 8 голів у ворота «Октави». Рахунок матчу 8:2 на користь перших. Це друга поспіль перемога «Зіни». 

Поки їх наздогнати у таблиці не може ніхто. «Будівельник» розписав мирову із «Сторожницею» - 1:1.Інші команди теж втратили очки. «Ужнет+» так і не зумів здобути свою першу перемогу і поступився 5:7 «Лугошу». Цікаво було і у іншому протистоянні. «Зінедін» після нищівної поразки у І турі, зумів зібратися і перемогти «Шипіт» 7:4. До речі, про поразку «Зінедіна» у І турі. У пропущеній грі, яка відбулася у п’ятницю, «Сторожниця» розтрощила свого опонента з рахунком 9:1.

У Другій лізі теж забивали багато, але у цьому дивізіоні вийшло більше рівних ігор. «КС Ужгород» здобув свою другу поспіль перемогу. Цього разу над «Турбогазом» 4:7 Драматичним вийшов матч між «Імперією» та «Баранинцями». Рахунок 5:5. Втративши очки, вони відпустили «КС Ужгород» у лідери. 

Здобув свою першу перемогу і «Гермес». Вони переграли ОК ДЮСШ ФСТ Україна 6:2. Останні, між іншим, програють вже свою другу гру. Набрали свої перші очки «Вовкове» та «Брама». Матч вийшов захоплюючим. Вже на 6-ій хвилині «Брама» вела 3:0, але «Вовкове» створили камбек і у підсумку нічия 3:3.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів