Правоохоронці викрили закарпатця, який за 150 Євро незаконно виготовляв підроблені паспорти громадян Румунії

Правоохоронці викрили закарпатця, який за 150 Євро незаконно виготовляв підроблені паспорти громадян Румунії
За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими СУ ГУНП в Закарпатській області спільно із співробітниками Управління СБУ в Закарпатській області викрито закарпатця, який незаконно виготовляв для українців підроблені паспорти громадян Румунії. У подальшому, ці паспорти використовувались для нелегальної міграції.

 

За попередньою інформацією мешканець смт. Солотвино, налагодив масове виробництво та збут таких підробок. Фальшивки передавав замовникам після отримання узгодженої суми на свій банківський рахунок. 23 листопада, у Рахові, правоохоронцями задокументовано факт збуту фальшивого паспорту громадянина Румунії місцевому мешканцю. Ціна оборудки склала 150 євро.

Попередня правова кваліфікація за ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та ч.1 ст.358 КК України (підроблення та збут документів). Наразі тривають обшуки та проводяться інші першочергові слідчі дії. Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області. Прокуратура Закарпатської області забезпечує процесуальне  керівництво за ходом слідства.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

 

23 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів