Що таке патріотичний бізнес, або Хто сьогодні підтримує родини полеглих героїв АТО

Що таке патріотичний бізнес, або Хто сьогодні підтримує родини полеглих героїв АТО
Війна на Донбасі стала тяжким випробуванням для українського суспільства. Сотні тисяч громадян, зокрема й мешканці Ужгорода, були відправлені на передову під час шести хвиль мобілізації та численних призовних кампаній ЗСУ.

 

Згідно з даними ООН, втрати серед українських військовиків  уже перевищують чотири тисячі осіб. Трохи менше загиблих серед мирного населення. Загальна кількість поранених становить приблизно 30 тисяч осіб.

Бойові дії на сході нашої країни позначилися й на п’ятдесятитисячній  родині співробітників «АТБ». За два перші найбільш складні роки конфлікту (2014–2015) на фронт пішли 765 працівників «АТБ». Шестеро з них отримали поранення, а десятеро, на жаль, загинули. Тому в компанії дуже добре розуміють, що українські герої, а також родини, які втратили годувальника,  потребують нагальної допомоги.

«АТБ» системно підтримує українську армію, ветеранів бойових дій і родини тих, хто заплатив найвищу ціну за українську незалежність і волю. Тільки протягом останніх трьох років компанія спрямувала на потреби військовиків, родин воїнів АТО/ООС, вимушених переселенців понад 20 мільйонів гривень.

Більше двох років Благодійний фонд «АТБ» спільно з фондом «Елеос» проводять всеукраїнський соціальний проєкт «Не чужі долі».

Щомісяця десятки сімей загиблих українських воїнів отримують від «АТБ» продуктові набори, до яких входять основні продукти харчування.

Така адресна допомога стала гарною підтримкою для родин, які втратили близьку людину та годувальника. Щомісячний бюджет цієї соціальної ініціативи на сьогодні вже перевищує 300 тис. грн.

На жаль, українські герої, які повернулися додому, далеко не завжди можуть адаптуватися до мирного життя та нової реальності. Тільки за офіційною статистикою близько 800 ветеранів війни на Донбасі покінчили із собою, не зумівши впоратися з побутовими негараздами й тяжкою депресією. Для багатьох українських хлопців справжнім порятунком стала можливість почати своє життя з чистого аркуша, яку пропонує багаторічний лідер вітчизняної галузі ритейлу –  «АТБ».

Щорічно компанія відкриває близько сотні нових супермаркетів, де створює  п'ять-шість тисяч робочих місць.  Зараз у 24 областях України цілодобово працюють 1044 дискаунтерів «АТБ». Там завжди можна купити  якісні продукти. Вже більш як 4 мільйони українців є постійними клієнтами цієї мережі.  Такі маркети функціонують у 265 населених пунктах країни.  

Цього року мережа «АТБ» прийшла на Закарпаття. Влітку відкрили перший інноваційний дискаунтер корпорації  у нашому Ужгороді на вул. Капушанській, 175а.

Нова цікава робота, гідна зарплата та підтримка колег допомагають ветеранам АТО забути жахи війни, отримати новий фах, почати будувати кар'єру. Кадрова політика компанії спрямована на розвиток людського капіталу. Щорічно майже 4 тисячі співробітників компанії безкоштовно проходять навчання в учбових центрах «АТБ» в Дніпрі, Києві, Одесі та Львові. Працівники, які пройшли таке навчання, невдовзі йдуть на підвищення, стрімко піднімаються кар'єрними сходинками. Є безліч прикладів, коли продавець, касир, охоронець, логіст, юрист або менеджер займав згодом важливу керівну посаду. Робота в «АТБ» для десятків тисяч українців  не просто джерело доходу –  це стиль життя, захоплення, покликання.

Роман Менько

 

28 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів