Засідання транспортної комісії в Ужгороді: прийнято ряд важливих рішень

Засідання транспортної комісії в Ужгороді: прийнято ряд важливих рішень
Два десятки питань, звернень розглянули днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради. Зокрема, вислухавши аргументи представників комунального підприємства "Ужгородський муніципальний транспорт", члени комісії погодилися з перенесенням автобусної зупинки на вул. Закарпатській (біля супермаркету “Дастор”) на 50 м у бік провулку Тараса Шевченка та зупинки на вул. Закарпатській (біля вул.Загорської) на 50 м у бік вул. Гвардійської. Також прийняли рішення повідомити власника автобусної зупинки на площі Поштовій щодо її перенесення на попереднє місце.

 

Департаменту міського господарства (ДМГ) Ужгородської міської ради доручили встановити дорожні знаки “Заборона паркування” на вул. Капушанській (біля магазину “Фокстрот”) – праворуч при руху з площі Шандора Петефі до перехрестя з вулицею Андрія Новака; на вул. Івана Крилова (від вул. Собранецької до вул. Ференца Ракоці) та знак “Рух прямо та ліворуч” при виїзді з вул. Робочої на вул. Руську.

Проте в облаштуванні дорожніх знаків, які б забороняли паркування автомобілів у дворі будинку Михайла Лермонтова, 5а всім, окрім мешканців будинку, про що звернулося ОСББ “Лермонтова 5а”, на засіданні комісії відмовили.

ДМГ рекомендували розглянути можливість облаштування на пішохідному переході на вул. Михайла Грушевського – Олександра Богомольця світлодіодних знаків “Пішохідний перехід” та шумових полос.

Не мали заперечень члени комісії проти облаштування обмежувачів руху у дворі будинку №4 на вул. Михайла Бестужева-Рюміна, якщо це буде зроблено за умови дотримання державного стандарту та за власний рахунок. На таких же умовах не заперечили і щодо облаштування обмежувачів руху у дворі будинків №№ 7,9 на вул. Минайській.

Підтримали на засіданні і облаштування автостоянки за адресою вул. Минайська, 71 перед Ужгородською районною лікарнею, але якщо буде розроблено відповідний проєкт, погоджено його з головним архітектором міста, а роботи проведуть за кошти комунального закладу “Ужгородська районна лікарня”, який звернувся з таким проханням.

Члени комісії відмовили одному з ОСББ в організації одностороннього руху вулицею Юрія Гойди від “Комінвестбанку” до вул. Томаша Масарика, а також не погодилися з проханням ПАТ “Закарпатавтотранс” встановити дорожні знаки при виїзді з автостанції “Ужгород-1” на пр. Свободи та коригувати там дорожню розмітку. Відмовили і на прохання демонтувати обмежувач руху на вул. Буковій.

Із нанесенням переривчастої лінії на вул. Минайській, 16, за зверненням підприємців, на засіданні погодилися, проте з умовою: в якості експерименту на 3 місяці. Не заперечували і щодо об’єднання автобусних маршрутів № 15 та № 22, облаштування автобусної зупинки на території Боздоського парку.

Комунальному підприємству КШЕП доручили переглянути режим роботи світлофора на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Марії Заньковецької, аби продовжити його дію у вечірній час.

Департамент міського господарства та управління патрульної поліції за дорученням комісії мають вивчити можливість запровадження двостороннього руху на переїзді на вул. Юрія Гагаріна. Додатково до порядку денного управлінню архітектури та містобудування і ДМГ доручили організувати зустріч із проєктантами щодо вивчення питання внесення змін в організацію дорожнього руху вулицею Минайською.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів