До уваги ужгородців – користувачів земельних ділянок у зоні санітарної охорони водозабору «Минай»!

До уваги ужгородців – користувачів земельних ділянок у зоні санітарної охорони водозабору «Минай»!
Закарпатська регіональна філія державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» відповідно до чинного законодавства України розробила «Проєкт землеустрою щодо встановлення меж зони санітарної охорони водозабору «Минай» (ІІ пояс ЗСО)» комунальному підприємству «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода», яка розповсюджується на території Коритнянської та Холмківської сільських рад Ужгородського району.

 

Комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгород» у відповідності до пункту 3 статті 186 Земельного кодексу України, запрошує 16 грудня 2019 року на 10.00 год. у малий зал Ужгородської міської ради (м.Ужгород, площа Поштова, 3) усіх власників та користувачів земельних ділянок, які потрапляють (повністю та/або частково) в зону санітарної охорони водозабору «Минай» (ІІ пояс ЗСО) для ознайомлення з проєктом землеустрою та його погодження. При собі необхідно обов’язково мати документи, які підтверджують особу, та правовстановлюючі документи на земельну ділянку.

Детальна схема встановлення меж зони санітарної охорони водозабору «Минай» (ІІ пояс) та перелік земельних ділянок, інформація про які станом на сьогодні внесена до Державного земельного кадастру (Публічної кадастрової карти України), які потрапляють (повністю та/або частково) в ІІ пояс зони санітарної охорони водозабору «Минай» (ІІ пояс ЗСО), розміщена на офіційних сайтах ужгородського водоканалу (http://voda.uz.ua) та Ужгородської міської ради (https://rada-uzhgorod.gov.ua)

На фото - схема встановлення меж зони санітарної охорони водозабору «Минай» (ІІ пояс)

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів