Ужгородець Анатолій Герей – володар командної бронзи етапу кубку світу

Ужгородець Анатолій Герей – володар командної бронзи етапу кубку світу
Національна команда України з фехтування на шпагах у складі Богдана Нікішина, Романа Свічкаря, Анатолія Герея та Ігоря Рейзліна посіла третє місце на етапі Кубка світу у швейцарському Берні.

 

На старті командного турніру наші хлопці виграли в Канади (45:29), далі з перевагою в один укол перемогли Угорщину (30:29), а в поєдинку за путівку у півфінал обіграли поляків (30:20).

В 1/2 турнірної таблиці українським шпажистам зовсім трохи не вистачило до виходу у вирішальну стадію змагань. На цьому етапі Герей, Свічкар і Нікішин програли Італії (31:32), але в не менше напруженому поєдинку за бронзу українці зуміли «відігратись» і вирвали перемогу в Японії знову ж таки з мінімальним розривом – 32:31.

Зазначимо, що після першої командної зустрічі нашим шпажистам довелось захищати честь країни втрьох – Ігор Рейзлін зазнав сильної травми в поєдинку з канадцями і достроково завершив участь у турнірі.

Результати:

Шпага, чоловіки (командні)

1. Франція

2. Італія

3. Україна

Уже в Україні Анатолій Герей зазначив, що перевага в один укол над іншими командами свідчить про високий однаковий рівень команд, які прагнуть здобути путівку на Оліміпаду до Токіо 2020. За словами  Анатолія залишилося пройти ще три етапи кубка світу в Хаген-Хамі, Ванкувері та Буенос-Айресі. Окрім власне, командної бронзи українці вибороли нагороди і в індивідуальних змаганнях – Ігор Рейзлін золото, а Роман Свічкар став бронзовим призером.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів