Куди піти в Києві туристу?

Куди піти в Києві туристу?
Київ — одне з найкрасивіших, найсучасніших та найстаріших міст України з величною історією та розвинутою інфраструктурою.

 

Мільйони туристів з цілого світу відвідують столицю, адже тут можна чудово провести час, відпочити та познайомитися ближче з країною, її людьми, локаціями та дивовижними пам’ятками. Місто вирізняється романтичною атмосферою й чудово підійде для проведення медового місяця, адже знайти номери для молодят в Києві та приємно вразити свою половинку доволі легко.

Не втрачайте нагоди відвідати популярні та цікаві визначні місця Києва

Майдан Незалежності

Майдан Незалежності — головна площа країни, яка отримала свою назву в 1991 році, після проголошення незалежності України. У вихідні дні майдан стає виключно пішохідним: тут відбуваються концерти, святкові ярмарки тощо. Це культове місце в історії, адже саме тут відбувалися знакові події: Помаранчева революція та революція Гідності. Саме на Майдані Незалежності встановлюють головну ялинку країни в період новорічних свят. На майдані розташовані такі визначні місця: Монумент Незалежності, Печерські ворота, пам’ятник засновникам міста, головний годинник України, Фонтан, готель «Україна» (з) та багато інших.

Андріївський узвіз

Це історичний центр столиці, затишне місце для прогулянки, де ви відчуєте увесь колорит та атмосферу Києва. На Андріївському узвозі розміщено багато музеїв (напр., Музей Булгакова та Музей однієї вулиці), ресторанів, крамничок з сувенірами, Андріївська церква. Тут відзняли безліч легендарних фільмів: «За двома зайцями», «Про що говорять чоловіки», «Біла гвардія» та інші.

Пирогово (Національний музей народної архітектури та побуту)

Неодмінно відвідайте цей унікальний Музей просто неба, розташований на околиці міста. Пирогово — це 150 гектарів та більше, ніж 300 експонатів зі всіх куточків України. Під час національних свят, тут влаштовують масові гуляння та театральні постановки. Ви ознайомитеся з побутом пращурів, зможете здійснити кінну прогулянку або взяти в оренду велосипед, купити сувеніри та провести час з користю та у своє задоволення.

Маріїнський палац

Це вишукана резиденція державного значення, в якій, зазвичай, зустрічають високопоставлених гостей з-за кордону, влаштовують урочисті заходи тощо. Як всередині, так і ззовні палац виглядає розкішно. Саме тут можна зробити гарні світлини на пам’ять та насолодитися архітектурним витвором 19 століття.

Золоті ворота

Пам’ятник архітектури, вартий уваги як туристів, так і гостей міста. За легендою, саме тут в давні часи знаходилися головні ворота в Київ. Особливо по-чарівному виглядають ворота ввечері, адже підсвічуються зі всіх сторін.

Києво-Печерська Лавра

Це одне з найвизначніших духовних та культурних місць Києва. У вас буде можливість спуститися в печери, відвідати дзвіницю та музей мініатюр та насолодитися дивовижними краєвидами Дніпра та лівого берега з оглядового майданчика. Зверніть увагу, що для відвідування Києво-Печерської Лаври, потрібно мати відповідний одяг: спідницю за коліна та хустину для жінок, штани для чоловіка.

Пейзажна алея

Цю локацію обожнюють туристи та кияни за чарівні скульптури з мозаїки. Це чудове місце для прогулянки з дітьми, фотосесії та сімейного відпочинку.

Поєднайте приємне з корисним

При плануванні подорожі варто подумати про можливість поєднання SPA-відпочинку із цікавою мандрівкою. Готелі з джакузі в Києві відмінно підходять для комфортного проживання та приємного релаксу після прогулянок по столиці. Важливо забронювати житло якомога швидше, адже туристів в місті чимало і часто попит перевищує пропозицію.

 

03 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів