Лісівники Ужгородщини почали реалізовувати новорічні композиції

Лісівники Ужгородщини почали реалізовувати новорічні композиції
Під час зимових свят новорічний декор набуває для людей особливого значення. Це час чарівництва і казки, коли кожен може хоч ненадовго може повернутися в дитинство: за вікном тріщить мороз, тато приносить додому велику пухнасту ялинку, а мама готує святкову вечерю. Тому дуже важливо створити в будинку відповідну атмосферу за допомогою різних прикрас.

 

Ялинкові іграшки, гірлянди, носочки для подарунків, різдвяні вінки та композиції з живих гілок – невід’ємні атрибути новорічних свят. Вони не тільки зроблять приміщення ошатним, але і створять святковий настрій. Підбір подібних аксесуарів досить трудомісткий процес, але результат того вартий.

Новорічний декор – це сукупність тематичних виробів, призначених для певних подій. Ще пару десятків років назад кращими новорічними прикраси вважалися однотипні скляні кульки, гірлянда у вигляді супутників і червона зірка для верхівки ялинки. Сьогодні вибір такої продукції надзвичайно різноманітний.

Тому лісівники Ужгородського лісгоспу виготовили приголомшливі новорічні композиції, які відрізняються фантастичними поєднаннями кольорів і аксесуарів. Яскравий і оригінальний дизайн шедеврів флористики підніме настрій, оточить чарівної аурою Нового року і зробить свято веселим і незабутнім. Ексклюзивні новорічні композиції можна придбати в магазині “Zero. Екотовари для дому” за адресою в Ужгороді, провулок Малий Уж. Ціни від 80 грн. Окрім цього, в наявності якісні годівнички для птахів від 130 грн.

Пресслужба ЗОУЛМГ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів