В центрі Ужгорода гвардійці запитували містян, чи знають вони, що таке права людини

В центрі Ужгорода гвардійці запитували містян, чи знають вони, що таке права людини
10 грудня, у день, коли Міжнародна спільнота відзначала День прав людини, у центрі міста Ужгород гвардійці 3 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України вийшли в центр з простим питанням до громадян, «Чи знаєте ви, що таке права людини?».

 

«Питання важке, навіть не задумувалась», «Це те, що нам мають забезпечити», «Це щось важливе та необхідне», - чули вони у відповідь. Гвардійці розповідали про те, як виникли права людини у світі, чому важливо їх знати та дарували перехожим листівки з переліком статей Декларації прав людини, яка була прийнята Генеральною Асамблеєю ООН.

«Ми вирішили сьогодні вийти на вулиці з дуже простим питанням, - говорить строковець з Ужгорода Віталій Новохрещенов, - і більшість з людей не дали нам чіткої відповіді. Але досить важливо знати і пам’ятати, що всі люди цієї плані рівні у своїх можливостях, мають абсолютно однакові права і, що головне, кожна людина на цій планеті не має права обмежити права та свободи іншої людини. Цією маленькою акцією ми хотіли лиш нагадати про це».

Аліна Новікова

Фото Марина Гладій

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів