В Ужгороді видали «Музейний календар» на 2020 рік

В Ужгороді видали «Музейний календар» на 2020 рік
У 2017 р. Закарпатським музеєм народної архітектури та побуту було започатковано щорічне видання «Музейний календар», щоб на його сторінках популяризувати різні фондові колекції музею та народну культуру Закарпаття.

 

2020 рік – стане важливим в історії та житті ужгородського скансену, адже цього року музей святкуватиме свій 50-річний ювілей. Тож до вибору теми календаря співробітники музею підійшли ретельно та творчо. На яскравих сторінках календаря можна побачити відтворені ремесла та промисли, якими в давнину займалися наші предки – кушнірство, шевство, писанкарство, гончарство, ткацтво, виноробство тощо.

Варто відмітити, що на сторінках календаря не професійні ремісники, майстри чи моделі, а це – частина музейної команди, яка щодня працює над тим, аби музей ставав ще більш цікавим, натхненим та творчим.

Над розробкою календаря на 2020 р. працювали завідувачка відділу науково-освітньої роботи Т. Сологуб-Коцан, старший науковий співробітник відділу Я.Басараб, фотограф Serhiy Hudak та Рекламне агентство "Idea".

Джерело: Ужгородський Скансен

 

 

11 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів