На Мукачівщині вже зробили проект майбутнього льодового палацу

На Мукачівщині вже зробили проект майбутнього льодового палацу
На Мукачівщині активно готуються до організації можливого проведення Зимових дитячих міжнародних ігор у 2025 році. Одним із важливих умов проведення таких масштабних змагань на Закарпатті, які вважаються дитячими олімпійськими іграми є наявність льодового палацу, де має пройти відкриття та закриття Ігор, а також змагання з хокею, фігурного катання та шорт-треку.

 

Тож вже нині організатори презентували проект  майбутнього вигляду льодової арени, яка буде збудована в с.Кольчино, що на Мукачівщині.

Як зазначив один із натхненників проведення Зимових дитячих міжнародних ігор на Мукачівщині, голова федерації зимових видів спорту Закарпаття Василь Гісем: «Що вже в 2020 році має бути повністю виготовлена проектно-кошторисна документація, а в в 2024 році будівництво повинно бути завершене. Саме в цьому році новозбудований льодовий палац має прийняти серйозні випробування – змагання міжнародного рівня представників країн Вишеградської четвірки (Словаччина, Чехія, Польша , Угорщина), і, звісно, змагатимуться й наші спортсмени як господаріТакож зимовий палац окрім льодового катка матиме ще й аквапарк, який буде пристосований як для занять фристайлом-акробатикою, так і для плавання».

Вже нині розробляється програма навчань  плаванню дітей шкільного віку Мукачівського району у майбутньому аквапарку.

Нагадаємо, що для проведення Дитячих зимових міжнародних Ігор на Закарпатті у 2025 планується задіяти потенціал практично усіх провідних зимових рекреаційно-туристичних комплексів Закарпаття.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів