У листопаді на Закарпатті придбали 160 нових автомобілів на 4,5 млн доларів

У листопаді на Закарпатті придбали 160 нових автомобілів на 4,5 млн доларів
Минулого місяця в Ужгороді та Закарпатській області придбали 160 нових автомобілів. Це на 70% більше проти листопадаминулого року.

 

Сума витрат минулого місяця в регіоні перевищила $4,5 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault, яких зареєстрували 45 авто на суму $700 тис. Також попитом користувалися Toyota і Kia, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто закарпатці найчастіше купували Fiat 500. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі –FiatTipo. Універсал SkodaOctavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була ToyotaCamry. У F-класі бестселером стало Audi A8. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав Renault Duster, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, у листопаді українці придбали 8,5 тис нових автомобілів на суму $270 млн. Порівняно з листопадом минулого року продажі виросли на 20%. Серед цих авто були й «люксові» авто. Так, українці придбали два Mercedes S-Class Maybach по $240 тис, два Bentley Bentayga по $300 тис і три Rolls Royce Cullinan по $450 тис.

Нагадаємо, у жовтні в Ужгороді та Закарпатській області придбали 135 нових автомобілів. Це на 23% більше, ніж у жовтні минулого року.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів