У пункті пропуску «Ужгород» пройшла міжвідомча нарада контрольних служб. Що вирішували?

У пункті пропуску «Ужгород» пройшла міжвідомча нарада контрольних служб. Що вирішували?
У зв’язку з обстановкою, що склалася перед пунктами пропуску Чопського загону, та тенденцією до збільшення пасажиропотоку напередодні новорічних та різдвяних свят, сьогодні у пункті пропуску провели міжвідомчу нараду представників правоохоронних органів та служб, які здійснюють контрольні операції на кордоні. Окрім прикордонників, за круглим столом зібралися співробітники Закарпатської митниці, Патрульної поліції та Фіскальної служби Словацької Республіки.

 

У ході зустрічі обговорили ситуацію, що склалася у зв’язку зі збільшенням кількості вантажних автомобілів, які останнім часом прибувають до пункту пропуску «Ужгород», та заходи, які вживаються задля прискорення контрольних процедур. Також домовилися про порядок спільних дій у разі виявлення правопорушень. Сторони узгодили питання взаємодії та обміну інформацією, а також скоригували порядок запуску транспортних засобів у пункт пропуску і порядок оформлення вантажних автомобілів. Було вирішено посилити заходи контролю за дотриманням правопорядку перед пунктом пропуску та своєчасного інформування відповідних служб про порушення правил дорожнього руху та громадського порядку.

Окремим питанням обговорили особливості оформлення осіб та транспортних засобів у пік зимового туристичного сезону. Досягнуто домовленості зі словацькою стороною про запуск та оформлення пасажирських автобусів через вантажний термінал з метою розвантаження легкового напрямку, за необхідності. Також узгоджено порядок оформлення мікроавтобусів, які здійснюють нерегулярні міжнародні пасажирські перевезення.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів