У понеділок Ірма Вітовська представить в Ужгороді комедію "Мої думки тихі"

У понеділок Ірма Вітовська представить в Ужгороді комедію "Мої думки тихі"
16 грудня о 19.00 у кінотеатрі «5-й елемент» відбудеться допрем’єрний показ комедії «Мої думки тихі» – стрічку представить глядачам творча група: режисер Антоніо Лукіч, та виконавці головних ролей – Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський, за участю закарпатців Мирослава Качура та Павла Мандзича, які зіграли епізодичні ролі у фільмі.

 

Події стрічки відбуваються на Закарпатті. Зазнавши безліч невдач у роботі та особистому житті, молодий звукорежисер фрілансер із Києва Вадим отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» та вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима.

Напередодні старту прокату, який заплановано на 16 січня 2020 року, режисер Антоніо Лукіч та виконавці головних ролей Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський вирушать у промо-тур: вони особисто представлять комедію у Тернополі, Івано-Франківську, Ужгороді та Львові у рамках допрем'єрних показів. 

«Мої думки тихі» – повнометражний дебют Антоніо Лукіча. Вперше фільм було показано у секції East of West Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах, де «Мої думки тихі» удостоїлись Спеціальної премії журі. Українська прем’єра відбулася в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю, де робота Лукіча отримала приз глядацьких симпатій, премію FIPRESCI за найкращий український фільм, премію за найкращу акторську роботу (Ірма Вітовська) та спеціальну згадку журі (Андрій Лідаговський). Також режисер отримав нагороду національної премії кінокритиків КІНОКОЛО у категорії «Відкриття року», яка відзначає автора найкращого повнометражного дебюту, а Ірма Вітовська була нагороджена за найкращу жіночу роль. 

Комедія «Мої думки тихі» виходить у широкий український прокат 16 січня 2020 року. 

Пресслужба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів