Дорогами Закарпаття минулої доби роз’їжджало 8 п’яних водіїв

Дорогами Закарпаття минулої доби роз’їжджало 8 п’яних водіїв
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Перечинському районах. Ще 6 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

 

У Мукачівському районі на автодорозі між селами Верхній Коропець-Куштановиця ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл, яким керував без належних документів і в стані алкогольного сп’яніння житель села Бабичі Мукачівського району. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,36 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Зарічево Перечинського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», про водія якого повідомили в поліцію небайдужі громадяни. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння і не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів