Критично: у 2019-му на Закарпатті скорочено близько 3000 робочих місць

Критично: у 2019-му на Закарпатті скорочено близько 3000 робочих місць
Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 13 грудня 2018 року «Про обласний бюджет на 2019 рік» зі змінами обговорювали сьогодні депутати під час засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради під головуванням Андрія Андріїва.

 

Як доповів начальник департаменту фінансів Закарпатської ОДА Петро Лазар, протягом цього року відбулося зменшення дохідної частини і збільшення видаткової на суму близько 31 млн грн.

Найбільша проблема  в тім, що такі потужні підприємства, як «Джейбіл», «Ядзакі» та інші зменшили, починаючи з літа, кількість робочих місць, причому суттєво – загалом близько 3000 людей вивільнено, відповідно, відбувся суттєвий спад надходжень по податках і доходах з фізосіб.

У зв’язку з цим виникла необхідність зменшити дохідну та видаткову частину. На щастя, відбулася певна економія по бюджетних установах по енергоносіях, вдалося вишукати кошти й збалансувати бюджет, але проблема скорочення робочих місць турбує.  

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів