Стоматологи УжНУ визначили найгарнішу дівчину факультету

Стоматологи УжНУ визначили найгарнішу дівчину факультету
Пора вечорів першокурсника та конкурсів краси добігла кінця. Одними з останніх першу красуню факультету обирали стоматологи УжНУ.

 

Із вітальними словами до присутніх звернувся декан факультету Євген Костенко. Щоправда, зробив він це у незвичайний спосіб – із потяга через скайп. Декан привітав «усіх присутніх у сім’ї стоматологів» та звернувся до майбутніх колег: «Вчіться любити людей! Ці слова надихали мене під час навчання, і я бажаю вам досконало опанувати це нелегке завдання».

Глядачі й журі оцінювали не лише вроду та грацію дівчат у виходах дефіле, але й їхню кмітливість та розум: організатори підготували кумедні відеоінтерв’ю з учасницями, також кожен присутній у залі мав нагоду поставити запитання. Так, приміром, питали, як звати Прем’єр-міністра України, що робити в разі провалу другого КРОКу, яке місто України найбільш безсонне, як отримати 11-й «Айфон», а ще просили дати три поради декану.

Крім того, випробовували ще й логіку красунь. Точніше, шукали логіку там, де її нема: відповідати на питання ведучих чи продовжувати фрази потрібно було максимально нелогічно (наприклад: «7 раз відмір… Гвадалквівір»).

Між тим гостей розважали співами й танцями, повітряною гімнастикою, жартами факультетської КВК-команди.

Підбили й підсумки конкурсу «Найкращий викладач року». Так, за оцінками студентів такою визнали Маріанну Добровольську.

А щоб було ще веселіше, для глядачів влаштували конкурс: за подарунок потрібно було повторити нечленороздільні фрази з відео, а двоє кращих мали насмішити одне одного, не говорячи жодного слова – лише поглядом під веселу музику. Врешті «дивоглядки» перетворилися на запальний танцювальний батл, у якому перемогла дружба.

За підсумками голосування журі, ІІ віцеміс стала Анастасія Суркова, І віцеміс – Софія Городецька. Міс стоматологічного факультету –  2019 – Карина Макарук.

Ксенія Шокіна,

Медіацентр УжНУ

фото надані стоматологічним факультетом

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів