Водіям на замітку: 11 лайфхаків для чищення вашого автомобіля

Водіям на замітку: 11 лайфхаків для чищення вашого автомобіля
Мати автомобіль — велика відповідальність. З часом розумієш, чим краще ставишся до техніки, тим довше вона прослужить.

 

Використовуйте кавові фільтри для усунення пилу

За допомогою фільтрів для кави пил дуже легко видаляється. Їх безворсовий матеріал ідеально підходить для протирання панелі приладів автомобіля, центральної консолі та інших частин.

Очищення автомобіля за допомогою лизуна

Не думайте, що лизун — просто іграшка для дітей. Завдяки природній податливості цього слизу, ви можете використовувати його для збору пилу та бруду у важкодоступних місцях вашого автомобіля.

Натріть панель приладів вазеліном

Вазелін чудово справляється з кондиціонуванням панелі приладів і надає їй красивий блиск. Це економить час, і є ефективним і недорогим засобом чищення.

За допомогою чистої тканини втирайте вазелін в суху панель приладів і видаліть залишки. Через декілька днів, коли пил почне накопичуватися знову, просто витріть панель сухою ганчіркою.

Посипте сидіння харчовою содою перед тим, як пилососити

Ви можете поліпшити свою техніку прибирання пилососом за допомогою цього скромного, але корисного лайфхаку для чистки автомобілів.

Якщо ваш автомобіль погано пахне, то це псує всі відчуття від водіння. Використовуйте харчову соду, щоб поглинути і нейтралізувати запахи автомобільних килимів і оббивки.

Просто трохи посипте, залиште на короткий час, потім пропилососьте автомобіль, як зазвичай.

Мийте машину кондиціонером

Якщо ви шукаєте недорогий і ефективний засіб для миття автомобіля, спробуйте використовувати дешевий кондиціонер для волосся. У ньому є ланолін (різновид воску), завдяки якому ваш автомобіль швидко засяє без необхідності платити за дорогий автомобільний віск.

Найголовніше, це також допоможе уникнути водяних розводів і плям, що утворилися від дощу або роси.

Використовуйте органайзер для взуття для підтримки порядку в машині

Використовуйте звичайний органайзер як спосіб впорядкувати речі у вашому автомобілі. Він буде вашим кращим помічником в поїздці.

Всередині кожної кишені ви можете розмістити все що завгодно, наприклад, іграшки, книжки-розмальовки, навушники, пляшки з водою, шнури, дорожні карти і багато іншого.

Комплект для чищення автомобіля

Зберігайте всі свої засоби в одному контейнері, нехай у вас буде окремий автомобільний комплект. Будь то дезінфікуючий засіб для рук, мішки для сміття, щоб навести порядок, серветки, аптечка, спрей від комах, сонцезахисний крем, паперові рушники або пластикова скатертина. В такому випадку вам не доведеться довго шукати.

Поставте його в багажник і будьте впевнені, що ви готові до всього, що зустрінеться на вашому шляху.

Автомобільний зволожувач

Ще один спосіб надати вашій машині чудовий запах після чищення — це зволожувач повітря з дифузором. Вам просто потрібно додати кілька крапель ефірної олії та/або води для додання свіжості.

50 мл води вистачає на 2 години використання. Прилад автоматично відключається, як тільки стане порожнім. Він підключається до прикурювача вашого автомобіля.

Періодично перевіряйте фільтр

Якщо ви помітили постійний неприємний запах у своїй машині навіть після того, як випробували один із зазначених вище варіантів, виною цьому може бути фільтр. Перевірте його і замініть у разі потреби.

Накидка для сидіння

Якщо ви берете з собою собаку (або навіть кішку) в поїздку, обов'язково використовуйте накидку для сидіння, щоб захистити оббивку вашого автомобіля. Така накидка є водонепроникливою, не зісковзує з місця і створює відчуття комфорту для вашого вихованця.

Міні-пилосос

Із цими ідеями для очищення автомобіля, ваше авто буде завжди чистим, а необхідні речі будуть завжди під рукою.

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів