Санаторії Закарпаття: де відпочити у 2020 році?

Санаторії Закарпаття: де відпочити у 2020 році?
Сонячне Закарпаття – один з наймальовничіших українських регіонів, який щороку приваблює сотні тисяч туристів. Мальовничі Карпати, густі хвойні ліси, чисте повітря, розвинена інфраструктура та неперевершений колорит – те, що робить здравницю справжнім лідером екологічного відпочинку.

 

Якщо хочете не просто набратися нових вражень, погуляти у горах та ближче познайомитися з гуцульськими традиціями, радимо забронювати путівку до санаторію у Закарпатті. Крім повноцінного, насиченого відпочинку тут вам забезпечать гарне лікування та оздоровлення.

У який санаторій Закарпаття краще забронювати путівку?

Усі здравниці курорту мають гарний номерний фонд та сучасну інфраструктуру. На гостей чекають комфортабельні номери різних категорій, де є зручні меблі, нова побутова техніка, гаряча вода, супутникове телебачення та інтернет.

Обираючи санаторій, враховуйте бюджет на відпочинок та власні уподобання. sanatorii-karpat.com рекомендуть, що -  недорого та гарно можна відпочити у санаторіях «Вісак», «Сонячне Закарпаття», «Сольва». Мрієте про релакс у термальних водах? Тоді вам до «Термал Стару», «Теплиці», «Деренівської купелі», «Жайворонку». Якщо ви відпочиваєте з дітьми, їм напевне сподобається у здравницях з басейнами («Сузір’я» та «Сонячний»).

На території кожного закладу є все для того, щоб ваше дозвілля було цікавим та різноманітним. Затишні кафе та бари, СПА-кабінети, джакузі, сауни, лазні, спортивні та дитячі майданчики, більярд. Про затишок подбає кваліфікований та делікатний персонал, який забезпечує чистоту в номерах та особистий комфорт гостей.

Радимо не обмежуватися находженням на території санаторію та ближче познайомитися з закарпатським колоритом. Відправляйтеся на прогулянку горами, збір грибів та лікувальних трав з досвідченим гідом. Відвідайте історико-культурні пам’ятки регіону та посмакуйте місцевими гуцульськими стравами. Гарантуємо, приємних вражень та спогадів вистачить на весь рік!

Оздоровлення та лікування у санаторіях Закарпаття

Усі здравниці курорту мають розвинену лікувально-діагностичну базу та пропонують унікальні процедури на основі цілющих мінеральних вод. Навіть стандартний курс швидко поверне вам хороше самопочуття, здоровий сон, позбавить від негативних наслідків стресу, безсоння та хронічної тривожності.

До закарпатського регіону приїздять, щоб вилікувати захворювання:

· Органів травлення (гастрити, виразки, ентероколіти, панкреатити, коліти, дисфункційні розлади кишечнику).

· Печінки (цирози, гепатити, гепатози, холенестачі).

· Нирок та сечовивідних шляхів (сечокам’яна хвороба, цистити, пієлонефрити, сечові діатези).

· Жіночих репродуктивних органів.

· Ендокринної системи (ожиріння, цукровий діабет другого типу, зайва вага).

Щоб забронювати путівку, зв’яжіться з нашим менеджером по номеру вказаного на сайті телефону. Відпочивайте у санаторіях Закарпаття, адже це найкраще поєднання задоволення та користі!

 

18 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів