Тетяна Дичка перемагає на відкритій першості Ужгорода з тенісу

Тетяна Дичка перемагає на відкритій першості Ужгорода з тенісу
У неділю, 15 грудня в Ужгородському спорткомплексі «Юність» завершилася відкрита першість м. Ужгород з великого тенісу, яка тривала упродовж двох днів (14-15 грудня) серед хлопців та дівчат до 12 років та серед дорослих тенісистів. Участь у змаганнях взяли 35 тенісистів з Києва, західної України та Закарпаття.

 

Як повідомила директор турніру Руслана Дичка переможцем серед чоловіків став Олексій Каленюк з Чернівців, який у фіналі здолав киянина Олега Стефаненка. Бронзову нагороду виборов також київський тенісист Микита Марків.

В змаганнях серед жінок вікторію святкувала ужгородська тенісистка Тетяна Дичка, яка в заключному поєдинку перемогла брегівську тенісистку Ніколетту Гада, третьою стала Мар’яна Маслей з Мукачева.

Серед тенісисток до 12 років вікторію святкувала НіколеттаКундрик з Мукачева, яка перемогла ужгородкуОлександру Гой, бронза дісталася МатільдіЧедрик з Виноградова. В хлопців у цій віковій категорії кращим став Андрій Биркович, друге місцев в мукачівця Василя Маслея, третю сходинку здобув Антон Талама.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів