Закарпатці отримали Президентські нагороди з рук Ігоря Бондаренка (ФОТО)

Закарпатці отримали Президентські нагороди з рук Ігоря Бондаренка (ФОТО)
У четвер, 19 грудня, у камінному залі ОДА відбулося урочисте зібрання з нагоди вручення державних нагород. Президентські відзнаки особисто вручив голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко. В знаковій події також взяли участь перший заступник голови ОДА Олексій Гетманенко та заступник голови ОДА Ольга Травіна, керівник апарату Руслана Натуркач.

 

Так, відповідно до указів Президента України присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України» заступникові директора Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв Олегу Зайцеву за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки, високу професійну майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва.

Іншим указом Президента почесне звання «Заслужений Будівельник України» присвоєно інженерові, члену громадського об’єднання «Спілка будівельників Закарпаття» Василю Арендашу за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 28-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року.

Також почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоєно викладачеві комунального вищого навчального закладу «Ужгородський коледж культури мистецтв» Закарпатської обласної ради Валентині Вігулі та викладачеві комунального вищого навчального закладу «Ужгородський музичний коледж імені Д.Є.Задора» Закарпатської облради.

Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено: директора Державного підприємства «Всеукраїнське державне багатопрофільне видавництво «Карпати» Віктора Браславця за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, активну участь у громадському житті, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

У своєму вітальному слові Ігор Самійлович з гордістю зазначив:

- Маю велику честь вручити вам нагороди, бо переконаний, ті, що удостоєні державних нагород, працювали і працюють на благо Закарпаття та України зокрема. Своєю працею ви продовжуєте бути прикладом професіоналізму, самовідданості, патріотизму. Велике вам спасибі!

У свою чергу, удостоєні високих нагород закарпатці щиро подякували керівнику краю, зазначивши, що дуже радіють, адже у самий День Святого Миколая отримали державні відзнаки. А Василь Арендаш зізнався, що таке ж почесне носив його батько.

Насамкінець очільник краю запросив всіх до спільного фото на пам'ять.

Пресслужба ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів