Цьогорічний Парад Миколайчиків в Ужгороді став рекордним за кількістю учасників

Цьогорічний Парад Миколайчиків в Ужгороді став рекордним за кількістю учасників
Уже понад 20 років вулиці Ужгорода у святковий період заполоняють десятки помічників святого Миколая. Миколайчики дарують перехожим добрий настрій, усмішки і неодмінно пригощають цукерками. Цьогорічний Парад став найбільшим в історії свята.

 

До участі в Параді віднедавна долучається не лише Ужгород, а й Мукачево та Перечин. Цьогоріч участь у заході взяли сотні учнів та 183 студенти з різних факультетів УжНУ та МДУ – така кількість учасників є рекордною. До речі, до святкової ходи вже долучаються діти тих, хто понад 20 років тому сам був у ролі Миколайчика.

Упродовж дня чудотворці прогулювалися вулицями міст, співали «Ой хто-хто Миколая любить», в Ужгороді з подарунками відвідали дитячу лікарню, а на додачу ще й відкрили мініскульптурку (про це читайте у нашій наступній публікації).

Масштабний парад Миколайчиків в Ужгороді відбувся на центральній площі міста – Театральній: тут для відвідувачів підготували святкову програму з піснями, віршами, танцями. А головне – дітлахів привітав зі святом сам Чудотворець, разом із яким і запалили вогні головної ялинки Ужгорода.

Ксенія Шокіна

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів