Річард Беумонд, фінансовий консультант міжнародного рівня, зустрівся зі студентами УжНУ

Річард Беумонд, фінансовий консультант міжнародного рівня, зустрівся зі студентами УжНУ
У середу, 18 грудня, до Ужгородського національного університету завітав консультант міжнародного рівня, спікер, бізнес-радник із досвідом більше 30 років Річард Беумонд, який ознайомив студентів факультетів іноземної філології, міжнародно-економічних відносин та економічного факультету зі своєю діяльністю та провів для них тренінг. Учасники зустрічі спілкувалися англійською мовою.

 

Відкрила захід проректор Мирослава Лендьел: «Сьогодні особливий день, адже вже завтра ми святкуватимемо День св. Миколая. І хоч ми подорослішали, ми не припиняємо вірити в диво й чекати подарунків. І ми підготували для вас інтелектуальний подарунок – цікаву зустріч з непересічним професіоналом своєї справи Річардом Беумондом. Адже зараз нові знання та навички – це неймовірний ресурс. І відвідавши сьогоднішні захід, ви отримуєте великий бонус, дійсно, подарунок. І думаю, цей час ви проведете із задоволенням».

Представила гостя професор кафедри фінансів і батьківської справи економічного факультету Ніна Пойда-Носик: «Ми маємо можливість поспілкуватися з цінним фахівцем, який має величезний досвід у сфері інформаційних технологій, консалтингу, фінансових послуг. Про успіхи Річарда Беумонда можна розповісти багато, я зазначу тільки, що, зокрема,  він працював для компанії «Rolls-Royce Motor Cars», де мав за завдання спростити  глобальну і електронну мережу закупівель, а також був консультантом у «McKinsey & Company». Спілкування з професіоналом такого рівня горизонтів дозоляє розширити свій кругозір та дарує розуміння, що не потрібно широту своїх поглядів обмежувати географічними, ментальними чи іншими бар’єрами. Ще однією важливою причиною, заради якої ми сьогодні зібралася – це моє бажання презентувати можливість для студентів навчатись бізнес-симуляції із можливістю у майбутньому прийняти участь у міжнародній олімпіаді. Адже всі ми знаємо, що сьогодні підготовка фахівця повинна опиратися на практичних досвід. І навіть найменша практика дає багато більше можливостей аніж теорія».

Тож Річард Беумонд провів зі студентами захопливу розмову, у якій розповів про свій професійний шлях, наголосив, що вже кілька років працює на себе, консультує топ-менеджемент 22-ох автомобільних компаній та проводить тренінги. Поділився своїми знаннями про процес закупівель, і наскільки він є важливим у житті будь-якої компанії. А також тим, як саме повинні прийматися правильні фінансові рішення. Річард Беумонд зазначив, що від процесу закупівель залежить дуже багато і  тільки правильно налагоджений процес дозволить компанії виходити на прибутковий рівень.

Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів