Зручно та швидко: вайбер-бот для сплати за газ стає дедалі популярнішим серед закарпатців

Зручно та швидко: вайбер-бот для сплати за газ стає дедалі популярнішим серед закарпатців
Станом на 20 грудня чат-ботом «7104ua» у месенджері Viber користуються 9,5 тисяч закарпатців. Запроваджено цей сервіс рівно рік тому — у грудні 2018 року. З того часу кількість споживачів газу, що оцінили переваги користування цим сервісом, з початку року зросла у 17 разів.

 

“Вайбер-бот, на сьогоднішній день, один із найпопулярніших наших сервісів. У більшості сучасних людей телефон завжди під рукою. З його допомогою швидко і легко вирішуються як особисті, так і ділові питання. Тому природньо, що ми спостерігаємо збільшення реєстрацій”, — прокоментувала директорка ТОВ “Закарпатгаз Збут” Вікторія Томинець. За допомогою вайбер-бота можна передавати показники лічильника газу, слідкувати за станом рахунку, переглядати історію оплат, скачувати квитанцію.

Для реєстрації споживачу слід вказати номер особового рахунку, суму останнього платежу за газ або номер лічильника газу. Паблік-акаунт у Viber дає змогу користуватися одразу декількома особовими рахунками. Зареєструватись можна за допомогою детальної інструкції – https://viber.104.ua/, або засканувавши відповідний QR-код.

 

Пресслужба ТОВ «Закарпатгаз Збут»

 

21 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів