Поліція: повідомлення про жорстоке побиття чоловіка в Ужгороді – фейк

Поліція: повідомлення про жорстоке побиття чоловіка в Ужгороді – фейк
За повідомленням у мережі «Телеграм» працівники Ужгородського відділку поліції провели перевірку, у ході якої з’ясували, що повідомлення про жорстоке побиття чоловіка в Ужгороді не відповідає дійсності.

 

22 грудня близько 19:20 до поліції надійшло повідомлення про бійку поблизу торгового закладу по вулиці Собранецька в Ужгороді. За викликом оперативно виїхали патрульні та працівники слідчо-оперативної групи, які на місці учасників вказаної у повідомленні події не виявили. Оглянувши відео з камер спостереження, поліцейські з’ясували, що у приміщенні супермаркету між двома відвідувачами і справді трапилася сварка. Конфліктна ситуація продовжилася і надворі, проте жодних серйозних ушкоджень ніхто зі сторін конфлікту не отримав. Після цього учасники конфлікту розійшлися не дочекавшись поліцію. 

Оскільки ситуація набула розголосу у ЗМІ, оперативники кримінальної поліції Ужгорода таки встановили особи учасників суперечки. Одного з них уже розшукали. Чоловік від меддопомоги, станом на тепер, відмовився, він надає пояснення правоохоронцям. Триває подальша перевірка.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів