На "Кубку Діда Мороза" прогнозовано перемагають господарі

На "Кубку Діда Мороза" прогнозовано перемагають господарі
21 грудня у спортивно-оздоровчому комплексі УжНУ «Буревісник»відбувся традиційний турнір «Кубок Діда Мороза» з дзюдо. Де свою свою фізичну підготовку та уміння 163 спортсменів – члени восьми команд із Закарпатської (Ужгород, Мукачево, Воловець) та Івано-Франківської областей, а також сусідньої Словаччини. Юнаки та дівчата змагаються в трьох вікових групах: 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2013 років народження.

 

За підсумками змагань прогнозовано перше командне місце вибороли юні дзюдоїсти з ДЮСШ№1 Ужгород, друге місце посіли спортсмени з Ямниці, третю сходинку вибороли словацькі дзюдоїсти з м. Бордіїв, четверте командне місце в команди з Іршавщини, п’ятими стали гості з Івано-Франківська, шосту сходинку посіли спортсмени зі словацького міста Михайлівці, сьома сходинка в юних дзюдоїстів з Мукачева Кращі дзюдоїсти отримали кубки, медалі, дипломи, а також солодкі подарунки.

За словами організаторів Володимира Капустея (головний суддя змагань) та секретаря турніру Юрія Куліша змагання пройшли на високому рівні. Дзюдоїсти показали хороший рівень, обмінялися досвідом та повернулися додому в хорошому настрої. Особлива подяка за сприяння та допомогу в проведення змагань Ужгородській міській раді та підприємству ПрАТ «Закарпатавтотранс».

 

 

23 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів