В УжНУ «під ялинку» – нові відремонтовані приміщення

В УжНУ «під ялинку» – нові відремонтовані приміщення
У 2019 році в університеті було проведено значну кількість ремонтних робіт в аудиторіях багатьох факультетів, гуртожитках, інших приміщеннях. Під кінець року завершився ремонт в приміщеннях кафедри хірургічних хвороб медичного факультету. Як зазначають самі медики, ремонт зроблено якісно, все чисто та акуратно, кажуть, «можливо краще, ніж вдома».

 

Ректор Володимир Смоланка оглядаючи відремонтовану аудиторію медфаку наголосив: «Це одна із кафедр, де проведено ремонт в цьому році. Загалом, ми системно працюємо над поліпшенням умов навчання та роботи студентів та викладачів УжНУ, це є нашим пріоритетом.  В новому році ми продовжуватимемо ремонти на всіх факультетах нашого університету, цей процес ітиме й далі, оскільки фінансове становище дозволяє нам це робити».

Як зазначив проректор з адміністративно-господарської роботи Дмитро Сойма, на ремонт приміщень кафедри витратили до 1,5 мільйона гривень. Загалом відремонтовано аудиторні приміщення та кабінети, коридор, замінено вікна. Порівняти є з чим.

Так виглядали приміщення ще пів року тому, коли розпочалися ремонтні роботи.

 

Так виглядають тепер.

У найближчих планах – ремонт на кафедрі факультетської терапії, яка знаходиться в сусідньому «крилі» будівлі.

 

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів