В Ужгороді проводиться Відкрита першість ЗОДЮСШ з боксу серед підлітків (ФОТО)

В Ужгороді проводиться Відкрита першість ЗОДЮСШ з боксу серед підлітків (ФОТО)
Уже традиційно, третій рік поспіль, у ці дні в Ужгороді у спорткомплексі «Іппон» проводиться Відкрита першість ЗОДЮСШ з боксу серед підлітків від 12 до 16 років на «Кубок Діда Мороза-2019».

 

Змагаються близько 120 учасників із міст та районів Закарпаття. Долучилися вперше також по 10 боксерів з Івано-Франківська та навіть далекого Маріуполя. Почесний гість – п'ятиразовий чемпіон України, майстер спорту України міжнародного класу, учасник Олімпійських ігор, керівник Івано-Франківської міської федерації боксу Сервін Сулейманов.

В урочистому відкритті турніру сьогодні взяв участь Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. У своєму виступі Богдан Євстафійович наголосив, що бокс – спорт мужніх, привітав із прийдешніми новорічно-різдвяними святами. «Сьогодні вам – успіхів, а завжди – бути розумними, щасливими, здоровими, навички здобуття перемог обов’язково знадобляться вам в усіх життєвих починаннях», – сказав міський голова. Подякував також тренерам, насамперед голові Ужгородської федерації боксу Степану Молнару, батькам, які підтримують дітей, вболівають за їх здоровий спосіб життя.

Поважати суперників, пам’ятати, що на рингу всі рівні, величезне значення мають насамперед сила волі та прагнення до перемоги – бажали інші гості урочистого відкриття змагань юних боксерів.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів