Дорогами Закарпаття продовжують їздити п’яні водії – один скоїв ДТП

Дорогами Закарпаття продовжують їздити п’яні водії – один скоїв ДТП
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Іршавському, Великоберезнянському районах.

 

Ще одного нетверезого водія виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Минай Ужгородського району ввечері сталася ДТП: автомобіль марки «Geely» ударив під час руху ззаду «Fоrd Моndео». Від удару останній кинуло на електричну опору. На щастя, обійшлося без жертв, але коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення, то виявили, що винуватець ДТП, житель Ужгорода, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,15 проміле алкоголю. 

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння. Водійське посвідчення вилучили, від керування відсторонили.   

У селі Довге Іршавського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», водій якого, житель села Кушниця, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік не надав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

 

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2108», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, взагалі не має водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

03 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів