Жіноча шпаргалка: як правильно нафарбувати вії, щоб вони виглядали природно

Жіноча шпаргалка: як правильно нафарбувати вії, щоб вони виглядали природно
Завдяки вміло нафарбованим віям можна додати погляду виразність, зробити обличчя більш миловидним. Домогтися такого результату допоможе знання тонкощів макіяжу очей. Важливими складовими успіху є туш хорошої якості і дотримання техніки нанесення косметичного засобу.

 

Підібрати правильний пензлик

Візажисти стверджують, що від форми пензлика, яким наноситься на вії туш, залежить одержуваний ефект. Для різних цілей застосовуються різні різновиди щіточок:

  • пряму (класичну) зручно використовувати для регулювання довжини та густоти вій під час їх фарбування;

  • овальну рекомендується користуватися власницям рідких вій, які мріють про збільшення їх об'єму і надання так званого «лялькового погляду»;

  • вигнута хороша для підкручування кінчиків і додання погляду кокетливості. Злегка вигнутий пензлик застосовують у повсякденному макіяжі для натурального ефекту. Якщо щіточка цієї форми оснащена ворсинками, які мають різну спрямованість, вона підійде дівчатам з неслухняними віями, забезпечить хорошу фіксацію отриманого результату;

  • конусоподібним пензликом, для якого характерна різна довжина ворсинок, користуються, щоб якісно нафарбувати і подовжити вії;

  • щіточку, форма якої нагадує вісімку, зручно використовувати для фарбування волосся, що ростуть в куточках очей;

  • кругла форма хороша для подовження й підкручування вій.

Візажисти радять дівчатам і жінкам, які роблять макіяж очей щодня, використовувати пензлик-гребінець. Він дозволить злегка підкреслити вії, не позбавляючи їх природності. Власницям коротких рідких вій ідеально підійде туш густої консистенції, яка оснащена щіточкою прямої форми з жорсткими щетинками. Якщо волоски на повіках відрізняються м'якістю, краще скористатися зігнутою щіточкою з жорстким ворсом. Косметичний засіб повинен мати не дуже густу консистенцію. Дівчатам з жорсткими віями підійде рідка туш, оснащена щіточкою, яка має рідкі і короткі щетинки.

Не опускати багаторазово щіточку в тюбик

Візажисти радять дівчатам не опускати багаторазово щіточку в тюбик, намагаючись набрати на неї як можна більше косметичного продукту. Надлишок туші обтяжить вії, додасть їм штучний вигляд. Ялозити щіточкою в тюбику не слід ще й тому, що разом з повітрям, яке попадає всередину, в засіб можуть проникнути і патогенні мікроорганізми.

Підкручувати вії до нанесення туші, а не після

Домогтися природного привабливого вигляду вій можна, підкрутивши їх напередодні фарбування тушшю. Завдяки спеціальним щипчикам волоски на повіках матимуть звабливий вигин, погляд буде більш «розкритим». Помилково користуватися щипцями для завивки після нанесення туші. Це загрожує пошкодженням волосків. Крім того, нафарбовані вії після застосування пристрою, що завиває, можуть склеїтися, виглядати штучно.

Моргати для рівномірного розподілу туші по волосках

Візажисти рекомендують моргати під час фарбування тушшю верхнього війкового ряду. Цей спосіб забезпечить більш рівномірне і акуратне нанесення б'юті-продукту, ніж якщо водити по віях щіточкою вправо-вліво. При кожному відкритті і закритті повіки, вії будуть контактувати з ворсинками щіточки, яку слід тримати горизонтально. Туш при цьому наноситься делікатно і економно. На волосках не залишається грудочок косметичного засобу. Дана методика не підходить для фарбування тушшю нижнього війкового ряду.

Фарбувати вії від коренів

Щоб домогтися виразного погляду, війковий покрив повинен бути пофарбований тушшю від коренів до кінчиків. Особливу увагу слід приділити нанесенню косметичного продукту на основу вій. Верхній війковий ряд профарбовують, притиснувши до нього пензлик в області лінії росту. Щіточкою обертають, щоб підняти волосся біля коріння і нанести на нього більшу частину б'юті-продукту. На кінчиках його повинно бути менше. Спочатку фарбують вії, зростаючі у внутрішніх куточках очей, після розподіляють туш, просуваючись у бік скронь. Наносити багато косметики на кінчики волосся не бажано. Це ускладнить вії і позбавить їх красивого вигину, якщо вони були попередньо підкручені.

Розділяти вії

Модний варіант макіяжу очей, коли нафарбовані вії злиплися від надлишку туші і нагадують павукові лапки, багатьом жінкам не підходить. Він має властивість додавати вік. Візажисти рекомендують ретельно розділяти волоски після нанесення на них косметичного продукту. Завдяки цьому прийому війковий покрив виглядає більш густим і природним. На ньому не залишається грудочок туші. Для розділення вій можна користуватися сухою чистою щіточкою, що залишилася після використання туші. Нею прочісують волосся після нанесення на нього косметики. Робити це слід до того, як туш встигне засохнути. Можна використовувати і спеціальний металевий гребінець, який має тупі зубці. Користуватися гострими зубочистками вкрай небажано. Є ризик травмувати очі.

Завжди прибирати надлишки туші ще зі щіточки

Уникнути нанесення декоративної косметики на вії в надмірній кількості можна, прибравши зайве зі щіточки. Це необхідно робити вручну, якщо розподільник, яким оснащений флакон, погано справляється з покладеною на нього функцією. Усувають надлишок туші з пензлика, акуратно знімаючи його серветкою з паперу (ватні диски для цієї мети не підходять). Цей прийом запобігає утворенню на віях неестетичних грудочок туші. Грамотне використання такого б'юті-продукту як туш дозволить добитися відмінних результатів: вії будуть виглядати більш довгими і густими, не втративши при цьому природності.

Джерело: Ukr.Media

 

03 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів