«Минай» та СДЮСШОР – переможці новорічно-різдвяного турніру

«Минай» та СДЮСШОР – переможці новорічно-різдвяного турніру
У четвер, 9 січня в спорткомплексі «Юність» завершився традиційний дитячий новорічно-різдвяний турнір з мініфутболу. Змагання, федерація футболу Закарпаття проводилися спільно з департаментом освіти і науки облдержадміністрації, обласним відділення комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА у двох вікових категоріях хлопців 2007-2008 р.н. та 2009-2010 р.н. та команд дівчат 2005 р.н. та молодших.

 

Серед старших команд хлопців (вікової групи 2007-2008 р.н.) з шести фіналістів у матчі за кубок переможців та золоті нагороди вийшли вихованці академії «Минаю» та свалявського «Сузір’я». Напружене протистояння завершилося на користь представників Ужгородщини, які за мінімальної переваги – 2:1 стали чемпіонами турніру та отримали кубок-красень. Бронзовими призерами турніру стали вихованці Сергія Білана з СК «Сільце», які впевнено – 4:0 здолали однолітків хустського «Нарцису».

У молодшій віковій групі (2009-2010 р.н.) кращими стали вихованці Матвія Бобаля з ужгородського СДЮСШОРу, які в фіналі здолали гравців з ДЮФШ «Зінедін» (Ужгородський район) – 2:1. Третю сходинку вибороли юні футболісти зі свалявського «Сузір’я», які обіграли – 1:0 команду ДЮФК «Довге-Бронька» – 1:0. Також було визначено кращих гравців у різних номінаціях. Вікова група 2009-2010 р.н. Кращий воротар – Максим Машкаринець (ДЮФШ «Зінедін»); Кращий захисник – Артем Таниннець («Сузір’я»); Кращий нападник – Віктор Кукла (ДЮФК «Довге-Бронька»); Кращий гравець – Олександр Ковач (СДЮСШОР). Вікова група 2007-2008 р.н. Кращий воротар – Дмитро Якубець (ФК «Минай»); Кращий захисник – Олександр Русинко (ДЮСШ «Хуст-Нарцис»); Кращий нападник – Ярослав Бабинець (СК «Сільце»); Кращий гравець – Вадим Кертес (ФК «Минай»). Як зауважив відповідальний за проведення турніру, голова дитячо-юнацького

комітету федерації футболу Закарпаття Олександр Чегіль:

"Вже так склалося за традицією, що новорічно-різдв’яним турніром ми завершуємо футбольний рік і даємо старт змаганням у новому році в дитячому футболі краю. Адже перший етап змагань стартував ще у грудні 2019 року, а вже сьогодні ми завершили змагання серед кращих дитячих команд області в двох вікових групах. В цьому році значно зросла кількість учасників цього турніру, якщо в попередні роки ми перший етап турніру проводили в чотирьох зонах, то в нинішньому турнірі змагання розпочалися в шести зонах. Загалом змагалися 80 дитячих колективів. А в фінальній частині ми стали свідками захоплюючих матчів за участю команд СДЮСШОРа, «Зінедіна», «Минаю» та інших колективів краю".

Тарас Тулайдан, тренер команди-переможниці ФК «Минай» 2007-2008 р.н.:

- Насамперед, гадаю, що дітки залишилися задоволеними від участі в цих змаганнях, а наша команда перемогла завдяки колективній самовіддачі і кожен із гравців зробив свій невеликий внесок у перемогу. Видно, що команда прогресує, про це свідчить і ця наша перемога».

Матвій Бобаль, тренер СДЮСШОР 2009-2010 р.н команди-переможниці:

- Спеціально до цих змагань ми не готувалися, адже дітки на канікулах, тож упродовж двох тижнів відпочивали. А от сьогодні зібралися і як бачите стали найкращою командою на турнірі. Основне наше завдання – це тренуватися і добре виступати на великому полі, один із таких міжнародних турнірів до якого готуємося відбудеться у Вінниці.

Роман СЕНИШИН

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

09 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів