Гоосподині, зберігайте рецепт: французький десерт «П'яна груша»

Гоосподині, зберігайте рецепт: французький десерт «П'яна груша»
Кожна страва містить певну «ізюминку». Так само як і ця ефектна, смачна та абсолютно просто в приготуванні. Тому приготувати її не складе особливих труднощів для будь-якої господині.

 

Інгредієнти

  • 6 великих груш
  • 200 мл червоного вина
  • 3 ст. ложки портвейну,
  • 2 ст. ложки прозорого меду
  • 1 паличка кориці
  • 4 гвоздики
  • збиті вершки

Приготування

Груші вимити, очистити від шкірки, залишаючи хвостики.

Розігріти духовку до температури 190 градусів. Груші поставити вертикально в невисоку форму, змішати вино з портвейном і медом — полити цією сумішшю груші та додати паличку кориці й гвоздику.

Запікати до м'якості 30 — 40 хвилин. Подавати відразу ж, зі збитими вершками.

Ukr.Media

 

10 січня 2020р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*