Гоосподині, зберігайте рецепт: французький десерт «П'яна груша»
Кожна страва містить певну «ізюминку». Так само як і ця ефектна, смачна та абсолютно просто в приготуванні. Тому приготувати її не складе особливих труднощів для будь-якої господині.
Інгредієнти
- 6 великих груш
- 200 мл червоного вина
- 3 ст. ложки портвейну,
- 2 ст. ложки прозорого меду
- 1 паличка кориці
- 4 гвоздики
- збиті вершки
Приготування
Груші вимити, очистити від шкірки, залишаючи хвостики.
Розігріти духовку до температури 190 градусів. Груші поставити вертикально в невисоку форму, змішати вино з портвейном і медом — полити цією сумішшю груші та додати паличку кориці й гвоздику.
Запікати до м'якості 30 — 40 хвилин. Подавати відразу ж, зі збитими вершками.
-->
До теми
- Спільно зі словацькими колегами "Укрзалізниця" збільшить кількість місць у пікові періоди на маршруті "Мукачево — Кошице"
- Як позбутися харчової молі на кухні: 4 способи
- Мукачівці зможуть безкоштовно вакцинуватись від грипу
- 10 продуктів, за допомогою яких дійсно можна зміцнити імунітет
- Львівська залізниця скасувала відучора зупинку приміських потягів на платформі "Мукачево – Прилад".
- Мийки на кухню з двома чашами: функціональність та практичність в одній сантехніці
- Зміцнюють імунітет і знищують віруси в організмі: 5 продуктів, які потрібно їсти раз на тиждень
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
- Витяжки промислові, теплове, холодильне та інше обладнання в харчоблок шкільної їдальні
- Переваги використання електроплити на кухні
- Ваги для домашньої та професійної кухні від “Укрваги”
- Блендер - чому це потрібна на кухні річ
- Як вибрати хороші продукти
- Посудомоечные машины
- ТОП-3 електропечі з оптимальним співвідношенням «ціна – якість»
- Як вибрати обідній стіл для маленької кухні?
- Стулья кухонные
- Весняні ціни на овочі та фрукти: Яка ситуація на Закарпатті?
- Талонна система харчування у Закарпатті. Як скористатися?
- У Мукачеві навчитись розрізняти фейки можна навіть у ЦНАПі
До цієї новини немає коментарів