Ужгородці обурені тим, що вандали пошкодили "Електрони" (ФОТО, КОМЕНТАРІ)

Ужгородці обурені тим, що вандали пошкодили "Електрони" (ФОТО, КОМЕНТАРІ)
Більше ста тисяч переглядів, кілька сотень коментарів - ситуація з пошкодженням "Електронів" обурила багатьох ужгородців.

 

Нагадаємо, надвечір у суботу невідомий чоловік побив вітрове скло на двох "Електронах". Про це повідомило Комунальне підприємство "Ужгородський муніципальний транспорт" на своїй сторінці в мережі Фейсбук (подаємо окремі цитати): "Кожного дня «Електрони» перевозять близько 14 тисяч пасажирів! ....І основне кожного дня, водії чують в свою адресу погрози, розповіді «профі», що їм не довго лишилось, та це слова, а ось дії - у кінці минулого року по дорозі у «Депо» у автобус влітає камінь - «перший з’їли», а сьогодні наступні.... Це значить ми робимо свою роботу правильно, так у нас є проблеми, так не все гладко і не так як би хотілось!!! З дня в день стараємось дотримуватись графіку, не їхати перед іншими перевізниками, не ганяти, не пропускати зупинки... Закликаємо не користуватись послугами «корит», які їздять по місту, Ви платите гроші тим хто вечорами б’є вікна у Електронах!"

Ситуація з "Електронами" викликала неабияке обговорення в соцмережах, більше ста тисяч переглядів, понад тисяча поширень, сотні коментарів і на цій сторінці, і на інших. І в переважній більшості ужгородці, які користуються цим транспортом, погоджуються: час змінювати місто, Ужгород гідний якісного сучасного транспорту, а не тих немитих, брудних "корит", які зараз їздять...

Подаємо окремі принтскрини з обговорення:

    

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

13 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Няньо 2020-01-13 / 14:54:27

    Обурюватись треба відсутністю охорони через непомірну жадібність. А як мити автобуси то конкурс - тільки особи до 35 р. - нормальний хід?, мутять (водії) як хотять, то може і самі хай і охороняють (водії).